Wagenparkbeheer

RegioLease denkt graag met u mee! Heeft u voldoende liquide middelen om voertuigen zelf aan te schaffen, maar geen tijd voor de rompslomp die wagenparkbeheer met zich meebrengt? Besteedt uw wagenparkbeheer dan uit aan ons.

Bij deze vorm van leasen koopt u de auto’s zelf en komen ze dus ook bij u op de balans te staan. Dit houdt in dat u zelf verantwoordelijk bent voor de afschrijving en de restwaarde – oftewel de verkoop aan het einde van het contract. Alle overige zaken gedurende het bezit van de auto neemt RegioLease over op basis van dezelfde condities als bij Full Operational Lease. (Met uitzondering van de afschrijving en investering) Uiteraard helpen wij u bij het einde van het contract wel graag met de verkoop van de auto’s.

Bent u benieuwd of wagenparkbeheer voor uw organisatie interessant kan zijn? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Vraag Adviesgesprek aan

Uw voordelen bij RegioLease

 • Korte lijnen
  RegioLease is een kleinschalige leasemaatschappij en denkt graag met u mee! De lijnen zijn kort, waardoor we altijd snel kunnen schakelen en uw berijders zo snel mogelijk de weg op kunnen.
 • Leaseprijs op maat
  RegioLease is een lokale onderneming. De focus ligt bij ons op de relatie. Bij ons bent u een klant en geen nummer! Daarom maken wij graag een leaseprijs op maat en geven we geen online leaseprijzen af.
 • Optimaal gemak voor berijder
  Heeft uw berijder pech of schade? Dan beslist hij zelf waar hij de reparatie laat uitvoeren. RegioLease biedt complete keuzevrijheid, uw berijder kan gewoon naar de merkdealer in de buurt!
 • Altijd in overleg
  Rijdt een berijder meer kilometers dan in het leasecontract is vastgelegd? Geen zorgen. Wij controleren jaarlijks de kilometrages en leasecontracten. Wijkt een kilometrage teveel af, dan overleggen wij met u wat de beste mogelijkheid is, bijbetalen of het contract bijstellen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan aan het einde van het leasecontract!

Online Management Rapportage

RegioLease biedt wagenparkbeheerders flexibiliteit en overzicht. In ons online management systeem heeft u altijd en overal inzicht in essentiële beheersfactoren zoals kostenbesparingen, bekeuringen, gereden kilometers, brandstofkosten, schades enzovoort.

Het innovatieve Online Management Rapportage-systeem met digitaal dashboard is een ideaal beleidsinstrument voor de wagenparkbeheerder. Focust u zich bijvoorbeeld op kostenbesparing? Of uw doelstelling gericht op CO2-reductie? De nieuwe Online Management Rapportage biedt u de flexibiliteit om uw rapportage naar uw eigen beleid in te richten. U beschikt daarbij over diverse extra functies. Van sorteerfuncties tot de mogelijkheid om zelf bepaalde berijders toegang tot de rapportage te geven via een individuele inlogcode.

Tijdig bijsturen altijd mogelijk

Hoe presteert uw wagenpark ten opzichte van de norm op het gebied van CO2-uitstoot, bekeuringen, gereden kilometers, brandstofkosten en schades? En wijkt dit af van de doelstellingen? U ziet het allemaal in één oogopslag op de meters van het fraai vormgegeven dashboard, met snelle visuele informatie zoals u op uw auto dashboard gewend bent. Staat de wijzer in het groene vlak, dan doen uw berijders het goed. Een score in het gele vlak is een gemiddelde prestatie, en komt de wijzer in het rood, dan is de score beneden de normwaarde. U kunt dus altijd tijdig bijsturen.

Uitgebreide kwartaaloverzichten

Achter de meters voor bekeuringen, kilometers, brandstof en schade wordt naast een samenvatting ook een detailoverzicht gegeven met de gegevens per kenteken. De score van de individuele auto wordt ‘gewogen’: zo wordt bijvoorbeeld het aantal bekeuringen en het daarbij behorende bedrag gerelateerd aan het jaarlijks aantal te rijden kilometers. Op deze manier doet het dashboard van RegioLease recht aan de praktijk van uw berijders. En kunt u individuele berijders zo nodig op redelijke gronden bijsturen in hun rij- of tankgedrag.

Ik wil meer informatie