Wat is Voorraadlease?

Voorraadlease is simpelweg het leasen van auto’s die uit voorraad leverbaar zijn. Dit kunnen nieuwe of jong gebruikte auto’s zijn. Ons Voorraadlease aanbod is snel inzetbaar en extra scherp geprijsd. Onze voorraad wordt dagelijks geactualiseerd. Omdat RegioLease onderdeel uit maakt van DAGO Autogroep heeft u bovendien keuze uit een breed aanbod voorraadauto’s. Bent u benieuwd of VoorraadLease een interessante optie voor uw situatie is? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek.

Vraag Adviesgesprek aan

De voordelen

VoorraadLease heeft meerdere voordelen, zowel voor een berijder als voor de wagenparkbeheerder. Deze voordelen van zijn veelal prijsgerelateerd. De voorraadauto’s die wij aanbieden hebben een lagere fiscale waarde of zijn geherwaardeerd door de autobedrijven. Dankzij dit prijsvoordeel profiteert de wagenparkbeheerder van ons inkoopvoordeel en rijdt de berijder uiteindelijk voordeliger en tegen een scherper leasetarief. Daarnaast biedt RegioLease een kleine selectie jong gebruikte auto’s aan voor Voorraadlease. Deze auto’s zijn zo goed als nieuw maar hebben een lagere fiscale waarde omdat ze als gebruikt beschouwd worden. Ook dan profiteert u als berijder van een scherp leasetarief en rijdt u alsnog een zo goed als nieuwe auto.

De tarieven voor Voorraadlease die op onze website worden gecommuniceerd zijn op basis van Full Operational Lease met uitzondering van winterbanden en vervangend vervoer. Vanzelfsprekend kunnen deze componenten worden opgenomen in de leaseprijs. Wij maken graag een offerte op maat!

Bekijk Voorraadlease aanbod

wat is voorraadlease

Staat uw auto er niet bij? RegioLease zoekt verder! Neem vrijblijvend contact op via 0314-376333 of onderstaande button.

Contact opnemen