Vakantiewijzer

Op vakantie met uw leaseauto

RegioLease is niet alleen zorgzaam voor uw auto maar ook voor uzelf. U moet met een veilig gevoel op vakantie gaan, wij zorgen daarvoor.
Waar u rekening mee houden als u op vakantie gaat met uw leaseauto hebben we vastgelegd in de RegioLease Vakantiewijzer.

RegioLease Vakantiewijzer
RegioLease heeft voor u het volgende geregeld:
  • All risk verzekering die geldig is binnen de landen die vermeld staan op de groene kaart
  • Schade verzekering voor inzittenden met een verzekerdesom van max. 1 miljoen euro per gebeurtenis
  • Reparaties, onderhoud en bandenslijtage kan ook in het buitenland plaatsvinden.Wel dient u hiervoor vooraf contact op te nemen met de afdeling techniek en schadeafhandeling (tel: +31 (0)314 376302
  • Bij schade of pech in het buitenland belt u met de RegioLease Hulpdienstlijn +31(0)314 372890 (24 uur per dag bereikbaar). Onze hulpdienst zet hulpverlening in gang en maakt u zorgt ervoor dat u uw reis kan voortzetten (indien nodig met een vervangende auto)
  • U kunt bij uw dealer voor vertrek een vakantiecontrole laten uitvoeren en tevens een reserve fles olie meenemen
Waar moet u zelf aan denken:
  • Wij adviseren u een reisverzekering (voor medische hulp en bagage) af te sluiten
  • In sommige landen is het verplicht een verbandtrommel en een veiligheidsvest aan boord te hebben (deze kunt u kopen bij uw dealer). Indien u rijdt met een caravan boven de 750 kg en een eigen kenteken dan heeft u hiervoor een aparte groene kaart nodig. Deze kunt u bij RegioLease opvragen. Neem hiervoor contact op met de afdeling techniek en schadeafhandeling. Wij hebben de volgende gegevens van u nodig: Kenteken (auto en caravan), merk van uw caravan en
    reisperiode.
Duitsland

Gaat u op reis naar één van de duitse steden, dan kan het zijn dat u een milieu sticker nodig heeft. Klik hier om deze “Umweltplakette” te bestellen.

Caravan

Gaat u met uw caravan op vakantie? Denk er dan ook aan dat u voor uw caravan een groene kaart nodig heeft. In Spanje, Duitsland en Polen is dit verplicht. Neemt u contact op met Contractbeheer om de groene kaart te regelen.

Het RegioLease team wenst u een fijne vakantie!