Wat is ShortLease?

ShortLease is een middenweg tussen een Full Operational Lease contract en een huurovereenkomst. Heeft u een auto nodig voor de duur van 2 tot 12 maanden? Dan biedt deze leasevorm u uitkomst! Goedkoper dan huren en all-inclusief. Bekijk hieronder wat ShortLease voor u betekent als berijder of voor de wagenparkbeheerder. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan bij RegioLease.

Vraag adviesgesprek aan

RegioLease: Uw ShortLease-specialist in de Achterhoek

RegioLease is uw specialist op het gebied van ShortLease. Wij kijken samen met u wat de beste oplossing is voor uw situatie. Een nieuwe of een gebruikte auto, want wij beschikken over een grote selectie occasions die binnen enkele werkdagen beschikbaar zijn. Uiteraard ontvangt u van ons dezelfde kwaliteit en servicegarantie. RegioLease is uw regionale partner, wij zijn al meer dan 25 jaar actief in de regio Achterhoek. ‘Autopassie zonder omwegen’ is ons motto en dat maken we iedere dag opnieuw waar. Leasing hoeft namelijk niet ingewikkeld, duur een tijdrovend te zijn.

Bekijk hieronder ons voorraadlease aanbod. Staat uw auto er niet tussen? Neem voor het complete vrijblijvend contact met ons op!

Bekijk hier het actuele ShortLease aanbod

Uw voordelen

  • Goedkoper dan huren
  • Direct beschikbaar
  • Geen opzegtermijn
  • Laag eigen risicio
  • Reparatie en onderhoud bij de merkdealer

Voor u als berijder

Wat is ShortLease voor een berijder? Shortlease biedt u de mogelijkheid om een auto voor een korte periode te leasen. Bij RegioLease kunt u kiezen voor een looptijd van 2 tot 12 maanden, een prima oplossing wanneer u moet wachten tot uw nieuwe leaseauto gereed is. ShortLease is goedkoper dan huren, flexibeler en u heeft niet te maken met een opzegtermijn. Een groot voordeel voor u als berijder is dat alle onderhoud en reparatie werkzaamheden bij de merkdealer kunnen worden uitgevoerd! Ons aanbod is binnen enkele dagen beschikbaar voor u.

Bekijk ShortLease aanbod

wat is shortlease?

Voor u als wagenparkbeheerder

Wat is ShortLease voor een wagenparkbeheerder? ShortLease is een ideale oplossing als u kampt met een tijdelijk mobiliteitsprobleem. Het gaat hier om een Full Operational Lease contract met een looptijd van 2 tot 12 maanden. Dit kan handig zijn wanneer een nieuwe medewerker nog in zijn/haar proeftijd zit of wanneer u een tijdelijke opdracht hebt aangenomen waarbij u extra vervoer nodig heeft. RegioLease biedt u een breed aanbod aan voorraadauto’s die binnen enkele dagen beschikbaar zijn. Bij ShortLease profiteert u daarnaast van dezelfde voordelen als Full Operational Lease, want onze contracten zijn all-inclusief. Dit betekent inclusief verzekering, banden, wegenbelasting, reparatie & onderhoud, vervangend vervoer, afschrijving en indien gewenst brandstofpas.

Omdat RegioLease als uw lokale partner meedenkt, hanteren wij geen opzegtermijn. Dit betekent dat u de auto kunt inleveren wanneer het u uitkomt!

Uw voordelen

  • Breed aanbod aan voorraadauto’s
  • Snel inzetbaar
  • All-inclusief
  • Laag eigen risico
  • Geen opzegtermijn

Heeft u interesse in de leasevorm ShortLease bij RegioLease? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0314-376333 of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan via onderstaande button.

Vraag adviesgesprek aan