Reparatie/onderhoud

Is uw auto toe aan onderhoud of reparatie? Dan bepaalt u zelf waar u de auto brengt. Wij hanteren het one-stop-shopping principe. Voor reparatie, onderhoud en ruitschades kan en mag u de auto voor alle zaken naar de merkdealer brengen. Hiervoor hoeft u dus niet naar een afzonderlijke bandenspecialist of ruitreparateur. Onderhoud of reparatie kan in heel Nederland bij iedere merkdealer plaatsvinden!

Hoe gaat het in z’n werk?

Merkt u dat uw auto toe is aan reparatie of onderhoud? Neem dan rechtstreeks contact op met het bedrijf van uw keuze! Geef duidelijk aan dat het een leaseauto van RegioLease betreft. De dealer zal vervolgens, na toestemming van RegioLease, de werkzaamheden uitvoeren.

Denkt u bij het onderhoud van u auto aan de onderhoudsintervallen die door de fabrikant zijn voorgeschreven. Op deze manier voorkomt u pechgevallen, en rijdt u op een prettige, zekere manier met uw leaseauto. Meer informatie over de onderhoudsintervallen van uw auto zijn terug te vinden in de instructiemap van uw auto, voor vragen kunt u contact opnemen met uw dealer.

Indien vervangend vervoer in het leasecontract opgenomen is, kunt u bij uw eigen dealer een vervangende auto inplannen.

Preventie

Zelf kunt u ook preventief punten aan uw auto controleren, zodat deze in optimale staat blijft. Denk hierbij aan:

  • Oliepeil
  • Koelvloeistof
  • Bandenspanning

Vragen?

Heeft u vragen over het onderhoud van uw auto, neem dan contact met ons op via 0314 – 376 333 of via onderstaande button.

Ik heb een vraag