Over RegioLease

RegioLease is uw regionale partner! Al meer dan 25 jaar bewijzen wij dat je als regionaal en universeel leasebedrijf in Oost-Nederland daadwerkelijk emotie kunt toevoegen aan autolease. Wij noemen het ‘Autopassie zonder omwegen’ en dat maken we iedere dag opnieuw waar. Leasing hoeft namelijk niet ingewikkeld, duur en tijdrovend te zijn. U heeft een duidelijk mobiliteitsvraagstuk dat u snel en goed opgelost wilt zien. RegioLease zorgt daarvoor.

Uw voordelen!

RegioLease is meer dan een leasemaatschappij. Onze mensen maken het persoonlijk! Als onderdeel van het familiebedrijf DAGO Autogroep weten wij als geen ander hoe belangrijk mobiliteit is binnen een organisatie. DAGO is klein begonnen, maar inmiddels uitgegroeid tot een omvangrijke Autogroep bestaande uit een Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en VW Bedrijfswagens dealerschap met vestigingen in Doetinchem, Aalten en Ulft. RegioLease biedt u dus zekerheid en flexibiliteit. 

Nog meer voordelen bij RegioLease? Ja zeker!

 • Korte lijnen
  RegioLease is een kleinschalige leasemaatschappij en denkt graag met u mee! De lijnen zijn kort, waardoor we altijd snel kunnen schakelen en uw berijders zo snel mogelijk de weg op kunnen.
 • Leaseprijs op maat
  RegioLease is een lokale onderneming. De focus ligt bij ons op de relatie. Bij ons bent u een klant en geen nummer! Daarom maken wij graag een leaseprijs op maat en geven we geen online leaseprijzen af.
 • Optimaal gemak voor berijder
  Heeft uw berijder pech of schade? Neem dan contact op met onze helpdesk. Samen met de berijder zoeken wij naar de beste oplossing, op zo snel mogelijk weer op weg te kunnen.
 • Altijd in overleg
  Rijdt een berijder meer kilometers dan in het leasecontract is vastgelegd? Geen zorgen. Wij controleren jaarlijks de kilometrages en leasecontracten. Wijkt een kilometrage teveel af, dan overleggen wij met u wat de beste mogelijkheid is, bijbetalen of het contract bijstellen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan aan het einde van het leasecontract!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op via 0314 – 376 333 of onderstaande button. Dan drinken we samen een kop koffie!

Neem contact op

Team RegioLease