Keurmerk Private Lease

Als erkend private lease aanbieder zijn wij in het bezit van het Keurmerk Private Lease. Keurmerk Private Lease is hét kwaliteitskeurmerk om betrouwbaar een privé leasecontract af te sluiten. Het keurmerk is in samenwerking met de Consumentenbond ontwikkeld. De onafhankelijke Stichting Keurmerk Private Lease reikt het keurmerk uit. Als aanbieder van privé lease zijn wij uitgebreid getoetst voordat we het keurmerk kregen. We houden ons aan de Algemene voorwaarden met eerlijke spelregels. Zo kunt u met een gerust hart kiezen voor private lease.

Keurmerk Private Lease

Eerlijke voorwaarden

De algemene voorwaarden zijn fair en tot stand gekomen in samenwerking met de Consumentenbond.

Compleet product

Het is duidelijk wat in de leaseprijs zit. Uw leasecontract is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen, pechhulp, vervangend vervoer en wegenbelasting.

Bescherming tegen te hoge financiële lasten

De leasemaatschappij bekijkt en beoordeelt samen met u hoeveel u wilt en kunt betalen. Daardoor heeft u de zekerheid dat u de maandelijkse leasekosten financieel kunt dragen.

14 dagen bedenktijd

U moet zorgeloos kunnen genieten van uw leaseauto en een weloverwogen keuze maken. Daarom heeft u op basis van het consumentenrecht 14 dagen bedenktijd.

Zekerheid bij klachten

Een eventueel geschil wordt snel en eenvoudig opgelost door een onafhankelijke geschillencommissie.

Over Keurmerk Private Lease

Het keurmerk is opgezet omdat steeds meer partijen privé lease, of private lease, aanbieden. Privé lease is populair: steeds meer particulieren leasen een auto. Dit past in de trend van bezit naar gebruik. U wilt liever niet zelf een groot bedrag uitgeven maar wel graag in een nieuwe, veilige auto rijden. Maar hoe kiest u een betrouwbare leasemaatschappij? Daar helpt het keurmerk u mee.

Ook de overheid vindt het belangrijk dat u als consument eerlijk en goed geïnformeerd een keuze kunt maken. Daarom is er een onafhankelijk keurmerk opgezet. In het bestuur zijn verschillende partijen vertegenwoordigd, zowel uit de autobranche als vanuit consumentenorganisaties.

Het Keurmerk Private Lease hoort bij Stichting Keurmerk Private Lease. Stichting Keurmerk Private Lease wil de consument beschermen. Dankzij het keurmerk weet u bij welke partij u veilig en verantwoord een auto kunt leasen. Wij maken graag heldere afspraken. Zodat u precies weet waar u aan toe bent. Het keurmerk geeft dit weer. We zijn ervan overtuigd dat het belangrijk is dat u als consument tevreden bent. Samen zorgen we ervoor dat u veilig, verantwoord én vertrouwd kunt rijden in uw private leaseauto!

Voorwaarden Private Lease Keurmerk

Download hier de complete voorwaarden en aanvullende voorwaarden voor privé lease met het Private Lease Keurmerk.

Algemene voorwaarden Aanvullende voorwaarden

Verzekeringsvoorwaarden Private Lease

Voor meer informatie met betrekking tot de verzekeringsvoorwaarden kunt u hier de verzekeringsvoorwaarden downloaden:

Download verzekeringsvoorwaarden

Innameprotocol

Heeft u een kleine schade aan uw leaseauto en twijfelt u over de regels omtrent deze schade? Download hieronder het inname protocol.

Download Innameprotocol RegioLease