Hoe werkt het?

Private Lease is een groeiend fenomeen. Maar wat is het? En hoe werkt het precies? Wij zetten het voor u op een rijtje.

Wat is private lease?

Particulier leasen, privé lease, private lease, een ‘abonnement’. Al deze termen ben je vast al eens tegengekomen in de zoektocht naar private lease. In principe zijn deze termen allemaal een aanduiding voor hetzelfde, namelijk: Een all-in dienst waarbij u een auto voor een bepaalde periode all-in rijdt. Dit kan al vanaf € 199,- per maand! All-inclusief* betekent bij RegioLease één vast maandbedrag inclusief;

 • All-risk verzekering
 • Afschrijving van de auto
 • BTW
 • Bandenservice
 • Internationale pechhulp
 • Vervangend vervoer
 • Onderhoudswerkzaamheden
 • Reparatie
 • Wegenbelasting

Daarnaast worden de reparatie- en onderhoudswerkzaamheden bij een Privé Lease contract bij RegioLease, uitsluitend door een officieel merkdealer uitgevoerd. Wanneer u particulier leaset hoeft u zich dus geen zorgen te maken over deze bijkomende lasten!

Hoe werkt het?

 1. Kies uw Private Lease auto
  Bij RegioLease heeft u keuze uit diverse soorten private lease auto’s. Bekijk ons aanbod hier!
  Bekijk aanbod
 2. Vraag een offerte aan
  Wanneer u de geschikte auto heeft gekozen kunt u online een offerte aanvragen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de offerte door te nemen en te bepalen of alle onderdelen juist zijn omschreven.
 3. Kredietcheck
  Vervolgens vragen wij u om aanvullende gegevens en voeren wij een kredietcheck uit. Deze kredietcheck wordt uitgevoerd volgens de draagkrachtnorm van de Stichting Keurmerk Private Lease.  De minimale zaken die wij in eerste instantie nodig hebben zijn een kopie geldig rijbewijs, een kopie van de meest recente loonstrook en een recent bankafschrift met daarop vermeld je loonstorting en woonlasten. Daarnaast vindt standaard een BKR-toetsing en -registratie plaats.
 4. Contract tekenen
  Zodra de Kredietcheck is goedgekeurd stelt RegioLease het leasecontract op, op basis van de besproken voorwaarden.
 5. Auto bestellen
  Na het tekenen van het contract gaan we over tot de bestelling van uw Private Leaseauto. Het kan, afhankelijk van uw configuratie enkele weken duren voordat de auto binnen is. Wanneer wij de auto hebben ontvangen maken wij alle documenten in orde voor aflevering en informeren wij u hierover!
 6. Aflevering
  Wanneer u auto binnen is en al het papierwerk in orde is gemaakt plannen wij een afspraak in voor aflevering van de auto! De aflevering vind plaats in de showroom van het autobedrijf.

Voorwaarden Privé Lease

Download hier de complete voorwaarden en aanvullende voorwaarden voor privé lease met het Private Lease Keurmerk.

Algemene voorwaarden Aanvullende voorwaarden