Privacy Disclaimer RegioLease

RegioLease beheert de website www.regiolease.nl (hierna: de “Website”). Bij uw bezoek aan de Website kunnen uw persoonsgegevens door RegioLease worden verzameld.

RegioLease hecht veel waarde aan uw privacy en aan de beveiliging van de persoonlijke gegevens die u verstrekt. RegioLease waarborgt deze privacy door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens. In dit document legt RegioLease u graag helder en transparant uit wat wij doen met uw persoonsgegevens en voor welk doel wij over uw gegevens dienen te beschikken.

Gegevensverwerking en doelstellingen

Uitvoering overeenkomst
RegioLease verzamelt en verwerkt informatie van klanten en bezoekers van onze Website. Persoonsgegevens worden verwerkt ten behoeve van onze reguliere bedrijfsvoering. Zo hebben wij uw persoonsgegevens nodig om de met u gesloten overeenkomst te kunnen uitvoeren en om onze diensten aan u te kunnen leveren. De opslag van uw persoonsgegevens stelt ons ook in staat om u te informeren over nieuwe producten of diensten.

Controle kredietwaardigheid
Voorafgaand aan de totstandkoming van een overeenkomst wordt bij al onze (potentiele) klanten een kredietwaardigheidsonderzoek uitgevoerd. Uw kredietwaardigheid zal uitsluitend door ons worden onderzocht voor zover dat noodzakelijk is in verband met een met u te sluiten overeenkomst. Daarbij baseren wij ons louter op de door u in dat kader aan ons verstrekte (inkomens)gegevens. Een dergelijk onderzoek door RegioLease zal niet worden gedaan zonder uw medeweten.

Tot slot kunnen wij uw persoonsgegevens gebruiken om de werking en functionaliteit van onze Websites te verbeteren en om statistieken met betrekking tot het gebruik van de Websites bij te houden. Meer informatie daarover vindt u onder het kopje “Cookies”.

Verwijderingsverzoeken
U kunt RegioLease verzoeken de door u aan RegioLease verstrekte gegevens te wijzigen of te laten verwijderen uit onze database. Dat kunt u doen door contact op te nemen met RegioLease via ons contactformulier.

E-mailing
Wij kunnen uw e-mailadres gebruiken voor de verzending van onze digitale nieuwsbrief en andere informatie zoals aanbiedingen, oproepen voor de APK en bandenwissel, enquêtes, et cetera. Als u zich wilt afmelden voor de nieuwsbrief of andere e-mailberichten, kan dit via de link ‘Uitschrijven’ onderaan de pagina van de nieuwbrief of andere e-mailberichten.

Bijzondere persoonsgegevens
RegioLease verzamelt geen bijzondere persoonsgegevens (zoals gegevens met betrekking tot politieke opvattingen, godsdienstige overtuiging of uw gezondheid) via onze Website. Mocht RegioLease dat wel willen doen, dan zal vooraf uw goedkeuring worden gevraagd. Indien u RegioLease ongevraagd van bijzondere persoonsgegevens voorziet, wordt u geacht door verstrekking en openbaarmaking van deze gegevens toestemming tot het gebruik van deze gegevens te hebben gegeven.

Cookies
Cookies zijn kleine tekstbestanden die automatisch op uw computer, telefoon of tablet worden opgeslagen. De informatie in een cookie kunnen we bij een volgend bezoek aan de betreffende Website weer gebruiken. U kunt aangeven welke cookies wij mogen plaatsen. Daarnaast kunt u het gebruik van cookies via de instellingen van uw browser in- en uitschakelen. Hierdoor kan het wel gebeuren dat sommige functies op onze website niet werken.

Welke cookies gebruiken wij?

  • Noodzakelijke cookies
    Deze cookies gebruiken wij om onze Website naar behoren te laten functioneren. Daarnaast kunnen we hiermee uw voorkeuren opslaan. Uw voorkeur over het wel of niet opslaan van cookies bijvoorbeeld, maar ook uw voorkeur over het onthouden van inloggegevens zodat u bij een volgend bezoek makkelijker kunt inloggen.
  • Cookies voor statistieken
    Onze Website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-dienst die wordt aangeboden door Google Inc. (‘Google’). Hiermee houden we informatie bij over het gebruik van Website, zoals aantallen bezoekers, bezochte pagina’s en duur van het bezoek. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u onze Website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt.
  • Cookies voor gebruik op andere sites
    Op onze Website staan hyperlinks en cookies waarmee u bepaalde informatie kunt delen op social media, zoals Facebook, Twitter en LinkedIn. De cookies zorgen ervoor dat deze buttons functioneren. Daarnaast kunnen we u hiermee relevante informatie bieden via andere websites.
  • Re-Targeting
    Wij maken voor onze Website gebruik van zogenaamde retargeting-technologieën. Wij gebruiken deze technologieën om het internetaanbod voor u nog interessanter te maken. Met deze techniek is het mogelijk om internetgebruikers die al eerder interesse voor onze diensten en producten hebben getoond, op de websites van onze partners reclame-uitingen aan te bieden. Wij zijn ervan overtuigd dat het weergeven van gepersonaliseerde, interessegerelateerde reclame-uitingen voor de internetgebruiker interessanter is dan reclame-uitingen die deze relatie niet hebben. Het weergeven van deze reclame-uitingen op pagina’s van onze partners gebeurt op basis van een cookie-technologie en een analyse van eerder gebruiksgedrag. Deze vorm van reclame gebeurt volledig anoniem. Er worden geen persoonsgerelateerde gegevens opgeslagen en er worden ook geen gebruiksprofielen aan uw persoonsgerelateerde gegevens gekoppeld.

Toestemming gebruik cookies


Door toestemming te geven voor het gebruik van voornoemde cookies, gaat u ermee akkoord dat de cookies kunnen worden toegepast en gebruiksgegevens van u kunnen worden geregistreerd, opgeslagen en gebruikt. Verder gaat u ermee akkoord dat uw gegevens in cookies tot na het einde van de browsersessie worden opgeslagen en bijvoorbeeld bij uw volgende bezoeken aan de website weer kunnen worden opgeroepen. Deze toestemming kunt u te allen tijde herroepen, door in uw browserinstellingen aan te geven dat u het aannemen en gebruiken van cookies wil weigeren.

Websites van derden
Dit Privacy Beleid is niet van toepassing op websites van derden die via onze Website door middel van hyperlinks kunnen worden bezocht.

Uitoefening van uw rechten; contact met RegioLease
Voor vragen over dit Privacy Beleid en/of de wijze waarop RegioLease uw persoonsgegevens verwerkt, kunt u contact opnemen met RegioLease via ons contactformulier.

Wijzigingen
RegioLease behoudt zich het recht voor om (zonder vooraankondiging) wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Beleid. Het verdient aanbeveling om dit Privacy Beleid geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Browserinstellingen

Voor informatie over het aanpassen van de browserinstellingen omtrent cookies kiest u hieronder uw browser: