Altijd op de hoogte bij RegioLease Wegens succes vernieuwd

Wegens succes vernieuwd

Twee topmodellen in een net ander jasje

Volkswagen Caddy Cargo

Maar liefst 17 jaar na de introductie van zijn voorganger komt Volkswagen met de gloednieuwe opvolger van de Caddy. In al die jaren zijn er wat facelifts geweest, maar is de basis altijd hetzelfde gebleven; een praktische alleskunner die marktleider is in zijn segment.

Het nieuwe model is aan alle kanten wat centimeters gegroeid en de grootste uiterlijke verandering zijn de hoog geplaatste achterlichten. Technieken als een digitale cockpit en adaptive cruisecontrol zijn nu ook beschikbaar, evenals de nieuwe generaties multimedia systemen. Een uitgebreide range aan diesel- en benzinemotoren komt beschikbaar, evenals aardgas en 4Motion vierwielaandrijving. De langere Maxi uitvoering is ook weer van de partij. De auto is vanaf heden te bestellen en staat eerste week december bij de dealer. De prijzen starten vanaf 14.700 euro voor de 75pk TDI.

Leaseprijs: 340 euro op basis van 60mnd/15.000 km

BMW iX3

De BMW X3 kennen we natuurlijk al, maar nieuw is de volledig elektrische versie. Het is de eerste keer dat BMW van een bestaand model een volledig elektrische versie uitbrengt. Aan de buitenkant herken je ‘m aan de blauwe i-accenten en speciale 19 inch lichtmetalen velgen met een lagere luchtweerstand.

Het 80 kWh accupakket moet volgens de WLTP-norm zorgen voor een bereik van 459 km. Het is mogelijk om tot een maximum van 150 kWh snel te laden, waarmee je de accu na een goed half uur voor 80% gevuld hebt.

Waar de normale X3 in Amerika van de band rolt, komt deze stekkerversie uit China.

De prijzen starten bij 71.000 euro en dan beschik je al over een zeer compleet uitgeruste auto.

Leaseprijs: 870 euro op basis van 60mnd/15.000 km.

LEXUS UX 300e

Bij de ontwikkeling van de eerste volledig elektrische Lexus stonden de designers en ingenieurs voor een flinke uitdaging maar die ze niet hebben gepakt. Zij hebben het markante design; het gespierde uiterlijk, de fraaie lijnvoering en de atletische coupé-achtige daklijn van de UX gehandhaafd en zich gefocust op het uitbrengen van een ‘volledig elektrisch’ model.

De UX 300e beschikt over een 204 pk (150 kW) sterke motor. Dankzij de acceleratie van 0-100 km/u in 7,5 seconden is de UX snel genoeg en je komt bijna nooit trekkracht tekort. De auto stelt je in staat om soepel en snel te bewegen, of dat nou in de stad is of op de snelweg. De 54,3 kWh batterij geeft de UX 300e een actieradius van rond de 300 kilometer (het WLTP-cijfer is nog niet definitief vastgesteld).

De Lexus UX 300 e verlaat de showroom vanaf 49.995.000 euro.

Leaseprijs: 729 euro op basis van 60mnd/15.000 km.


Terug naar nieuwsoverzicht