Altijd op de hoogte bij RegioLease Voorraad-Lease kan voor u de oplossing zijn

Voorraad-Lease kan voor u de oplossing zijn

Veel automerken hebben te kampen met lange levertijden. Hoe vervelend is het om lang te moeten wachten op een auto die je het liefst vandaag al in wilt stappen. De nieuwe WLTP-meetmethode (Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure) noodzaakt autofabrikanten motoren aan te passen aan de WLTP-normen voor de uitstoot van CO2. Deze noodzaak in combinatie met de explosieve groei van de vraag naar elektrische maar ook benzineauto’s zorgt voor langere levertijden. RegioLease heeft hier natuurlijk een oplossing voor; Voorraad-Lease.

Wat is Voorraad-Lease?

Voorraad-Lease is simpelweg het leasen van auto’s die uit voorraad leverbaar zijn. Dit kunnen nieuwe of jong gebruikte auto’s zijn. Ons Voorraad-Lease aanbod is snel inzetbaar en extra scherp geprijsd. Onze voorraad wordt dagelijks geactualiseerd. Omdat RegioLease onderdeel uit maakt van DAGO Autogroep heeft u bovendien keuze uit een breed aanbod voorraadauto’s.

De voordelen

Voorraad-Lease heeft meerdere voordelen, zowel voor een berijder als voor de wagenparkbeheerder. Deze voordelen van zijn veelal prijs gerelateerd. De voorraadauto’s die wij aanbieden hebben een lagere fiscale waarde of zijn geherwaardeerd door de autobedrijven.

Dankzij dit prijsvoordeel profiteert de wagenparkbeheerder van ons inkoopvoordeel en rijdt de berijder uiteindelijk voordeliger en tegen een scherper leasetarief.

Daarnaast biedt RegioLease een kleine selectie jong gebruikte auto’s aan voor Voorraad-Lease. Deze auto’s zijn zo goed als nieuw maar hebben een lagere fiscale waarde omdat ze als gebruikt beschouwd worden. Ook dan profiteert u als berijder van een scherp leasetarief en rijdt u alsnog een zo goed als nieuwe auto.

De tarieven voor Voorraad-Lease die op onze website worden gecommuniceerd zijn op basis van Full Operational Lease met uitzondering van winterbanden en vervangend vervoer. Vanzelfsprekend kunnen deze componenten worden opgenomen in de leaseprijs.

Wij maken graag een offerte voor u op maat!

Bekijk ons Voorraad-Lease aanbod

Staat uw auto er niet bij? Geef het ons door en wij zoeken voor u verder!

Neem vrijblijvend contact op via (0314) 376 333.


Terug naar nieuwsoverzicht