Altijd op de hoogte bij RegioLease De e-Crafter is standaard zeer rijk uitgerust

e crafter wegligging

De e-Crafter is standaard zeer rijk uitgerust

Duurzaam ondernemen met de Volkswagen e-Crafter

Nederland heeft zich gecommitteerd aan het Klimaatakkoord van Parijs. We zullen wel moeten want de aarde warmt in een ras tempo op. Steeds meer steden, zoals bijvoorbeeld Amsterdam, gaan over tot het weren van vervuilende voertuigen in de binnensteden en laten nog alleen elektrische voertuigen toe, ook voor het beleveren van de binnenstad voor ‘last mile leveringen’.

Veel bedrijven hebben inmiddels duurzaamheid hoog op de agenda staan. Na de introductie van de e-Golf kon Volkswagen Bedrijfswagens dan ook niet achterblijven. Daarom introduceert zij de Volkswagen e-Crafter. Met een actieradius van 173* kilometer is de e-Crafter bij uitstek geschikt voor last mile-leveringen. Ook voor andere toepassingen in de stad zoals een mobiele werkplaats is de Volkswagen e-Crafter ideaal. Deze mooie elektrische bedrijfswagen is evenals de huidige Crafter erg ruim en uniek in haar soort!

 

Uitstekend batterijpakket

De Volkswagen e-Crafter heeft een uitstekende actieradius. De batterij heeft een capaciteit van 43 kWh en is te vinden onder de laadvloer. Hierdoor heeft het laadruim van de e-Crafter dezelfde afmetingen als de huidige Crafters. Een actieradius van ongeveer 173* km is mogelijk met de Volkswagen e-Crafter. Volkswagen heeft berekend dat de gemiddelde Crafter-rijder dagelijks tussen de 70 en 100 kilometer aflegt. De actieradius oftewel het rijbereik voldoet dan ook prima.
*Uiteraard is de actieradius wel afhankelijk van de voertuigconfiguratie en rijstijl.

Een ander groot voordeel van de e-Crafter is dat deze snel op te laden is. Het is mogelijk om de e-Crafter met een snellader (40kW) in 45 minuten tot 80% op te laden. Met een wisselstroom wallbox (7,2 kW) duurt het opladen ruim 5 uur, dit is uitermate geschikt om de e-Crafter ‘s nachts op te laden.

Laadpaal e-crafter

Standaarduitrusting

De elektromotor heeft een vermogen van 100 kW (136 pk). Op deze manier is de e-Crafter in staat tot uitstekende prestaties, ook met maximale belading! De e-Crafter is standaard uitgerust met airconditioning, een comfortstoel voor de bestuurder, LEDverlichting, stoelverwarming en de modernste comfort- en veiligheid verhogende assistentiesystemen zijn inbegrepen.

Advies en uitleg

Om je op weg te helpen met elektrisch rijden, is de Volkswagen e-Crafter, standaard uitgerust met een aantal services. Zo krijg je advies van een expert over het opladen en krijg je uitleg over de ‘Mijn VW Bedrijfswagen App’, zodat je altijd, en op elk moment, ziet hoeveel batterij capaciteit je elektrische bedrijfswagen over heeft. Zo voorkom je onverhoopt een lege batterij. En na aflevering van de e-Crafter, wordt er een rijtraining door een instructeur bij jou op de zaak gepland. In deze échte rijtraining krijg je uitleg en leer je omgaan met de e-Crafter voor een maximale actieradius.

Feest voor de chauffeur

En dan hebben we het nog niet eens gehad over het ongekende rijcomfort van de nieuwe Volkswagen e-Crafter. Afgezien van het duurzaam rijden brengt de elektrische bestelwagen allerlei andere voordelen met zich mee. Hij is geruisloos en de 100 kW/290 Nm sterke elektromotor levert direct vanaf stilstand zijn maximale trekkracht. Optrekken gaat verbluffend soepel, ook met een vol laadruim.

Ook prettig is dat de e-Crafter niet gaat kruipen als je het rempedaal loslaat. Het is alsof de motor uitstaat. Ideaal voor het stoplicht of bij het bezorgen van pakketten. En bij ‘groen’ hoef je alleen het pedaal in te trappen en weg ben je.

We kunnen ons voorstellen dat je als chauffeur erg blij wordt van de Volkswagen e-Crafter. En als ondernemer ook, want de e-Crafter is een ‘groen’ visitekaartje, waarmee je aan de buitenwereld laat zien dat duurzaam ondernemen belangrijk is voor het bedrijf.

e-crafter rijbereik

Nu al onderscheiden met een prijs

De 100% elektrisch aangedreven Volkswagen e-Crafter is nog voor zijn marktintroductie onderscheiden met de ‘Europese Transportprijs voor Duurzaamheid’ in de categorie ‘Transport- en bestelwagens’.

Toon ook je duurzaamheidsambitie en lease nu je allereerste elektrische bedrijfswagen: de Volkswagen e-Crafter, dan heb je altijd toegang tot de binnenstad en krijg je de voorkeur van klanten voor wie duurzaamheid een prioriteit is.

Leaseprijs

De duurzame Volkswagen e-Crafter is vanaf nu te leasen bij RegioLease. De leaseprijs: 1.031 euro op basis van 72mnd/20.000km


Terug naar nieuwsoverzicht