Altijd op de hoogte bij RegioLease Verlenging sponsorcontract met De Graafschap

Verlenging sponsorcontract met De Graafschap

Ook wij hebben een blauw-wit hart.

RegioLease is goed zichtbaar op de LED-boarding tijdens de thuiswedstrijden van De Graafschap in Doetinchem. U heeft dat vast weleens gezien. Ook hebben wij een aantal stoelen in de Business Club van De Graafschap. RegioLease is, in partnership met Autobedrijf DAGO, al vele jaren sponsor van de Achterhoekse voetbalclub ‘De Graafschap’.

 

“Dat zijn wij al bijna 30 jaar”, vertelt Richard Smees, directeur DAGO Autogroep. “We zijn begonnen als lid van de businessclub. We werden enthousiast en wilde ook de naam van ons bedrijf en onze merken laten zien op de boarding rond het veld. Prachtig ook dat je dat later terugziet op TV.

Toen in de zomer van 2017 het initiatief ontstond van De Heerenboeren zijn wij hiervan direct actief lid geworden. Tegelijkertijd zijn wij mobiliteitspartner geworden. Zeg maar ‘de autosponsor van De Graafschap’. Spelers, staf en directie rijden nu in ‘onze’ auto’s, in verschillende ŠKODA modellen. ŠKODA is een automerk dat ook goed past bij de mentaliteit van De Graafschap.

DAGO levert de auto’s en RegioLease de leasecontracten. Ook de andere bedrijven binnen de DAGO Autogroep leveren een bijdrage. RegioAutoverhuur voor tijdelijk vervoer en Siebelink Autoschade voor het (eventueel) verhelpen van schades aan de voertuigen.

De Graafschap past heel goed bij RegioLease en DAGO Autogroep. Ook zij hebben een no nonsens instelling en hebben eerlijkheid, hard werken en D’RAN hoog in het vaandel staan. Die Achterhoekse nuchterheid zit ook verweven in het DNA van ons bedrijf.

Sponsorbeleid

De Graafschap hóórt bij de Achterhoek en de Achterhoek bij De Graafschap. De Achterhoek is ook ons werkgebied. De Graafschap heeft sfeer en een enorme betrokkenheid van bijna iedereen uit deze regio. Van hoog tot laag, men wordt enthousiast als De Graafschap wint en huilt als zij verliezen. Het is echt een breed gedragen club. En ja; ook wij hebben een blauw-wit hart”.

Net als in de afgelopen seizoenen, zal RegioLease en DAGO Autogroep, met vestigingen in Doetinchem, Aalten en Ulft, De Graafschap actief blijven steunen, het contract hiervoor is door beide partijen ondertekend.

Een feestelijk moment moet natuurlijk gevierd worden. Dat kan uitstekend met een taart met de logo’s van de beide organisaties.


Terug naar nieuwsoverzicht