Altijd op de hoogte bij RegioLease Ron Visser spot de Mazda CX-3: De ondergewaardeerde leaseauto

Ron Visser spot de Mazda CX-3: De ondergewaardeerde leaseauto

Kies je voor een mooie auto, of voor een auto met een lekker lage bijtelling? Tot 2015 zullen veel berijders vooral aan hun portemonnee hebben gedacht: en terecht. Maar nu in 2016 veel 14% en 20% bijtellingsauto’s in het 21% tarief vallen, maakt dat de weg vrij voor een keuze met je hart. 

Het is een berijder niet te verwijten dat hij vooral kijkt naar een auto met een zo laag mogelijke bijtelling. Dat levert maandelijks immers een flinke besparing op. Maar nu veel van die auto’s vanaf 2016 in het 21% tarief vallen, loont even verder kijken. Want er zijn heel veel interessante auto’s op de markt die door hun hogere bijtelling voorheen nauwelijks opvielen, maar nu het hart van menig zakelijk rijder sneller doen kloppen. Zoals de Mazda CX-3.2016-MAZDA-CX-3-SPECS

SkyActive techniek


De CX-3 is een compacte crossover, die het met gemak opneemt tegen de Peugeot 2008, de Nissan Juke, de Opel Mokka, de Fiat 500X en de Renault Captur; stuk voor stuk speelse modellen met een verrassend design. Net als bij veel andere modellen doet Mazda ook bij de CX-3 niet mee aan het downsizen van motoren. Ook dit model maakt gebruik van de SkyActive techniek voor een lagere CO2 uitstoot, maar heeft daarnaast dus wel een soepele 4 cilinder motorisering met voldoende inhoud, gekoppeld aan een sportieve en precieze handgeschakelde zesversnellingsbak.maxresdefault

Heel compleet


Daarnaast heeft de CX-3 standaard een flink aantal veiligheids(hulp)systemen die in deze klasse nog lang niet altijd vanzelfsprekend zijn; Noodstopsignalering, Lane Departure Warning, Bandenspanningswaarschuwingssysteem en een Automatische remfunctie tegen wegrollen op een helling bijvoorbeeld. Maar ook een dodehoek-detectiesysteem, adaptieve cruise control, head-up display en  automatisch groot-/dimlicht systeem.

Slechts € 550,- per maand

Qua techniek en restwaarde doet Mazda het al jaren erg goed. Dit zorgt ervoor dat hij als leaseauto zeer aantrekkelijk is. Neem de 105pk diesel in de SkyLease+ uitvoering inclusief metallic lak. Deze heeft een fiscale waarde van 27.235 Euro en kost u per maand slecht € 550,-  op basis van full operational lease, 60 maanden en 20.000km per jaar. Naast de SkyLease+ is er ook de SkyLease GT uitvoering met een meerprijs van 2.200 Euro of de reguliere GT-M uitvoering voor nog eens 1.700 Euro extra.

Gebruik maken van deze aanbieding?
Neem direct contact op!Ron Visser

Ron Visser
Lease-adviseur

 

 


Terug naar nieuwsoverzicht