Altijd op de hoogte bij RegioLease Reserveer nu een Audi e-tron GT productieplek

Reserveer nu een Audi e-tron GT productieplek

In 2018 werd de Audi e-tron GT voor het eerst aan het grote publiek getoond. Nu is dan eindelijk het moment gekomen dat de e-tron GT officieel in productie is gegaan. We hebben nog meer goed nieuws want u kunt ook een productieplek reserveren! Op het moment van bestelbaarheid (eind februari) heeft u dan als eerste de mogelijkheid om de sportieve én elektrische e-tron GT te bestellen. Voor het reserveren van een productieplek is geen aanbetaling benodigd.

Productieplek reserveren Meer info aanvragen

Voorlopige planning e-tron GT

  • Week 7 start verkoop
  • Week 9 preview event
  • Week 18 e-tron GT in de showroom

Bovenstaande weken is momenteel de verwachte planning omtrent de e-tron GT. In week 7 van 2021 start de verkoop en in week 9 kunnen we het topmodel al voor het eerst bewonderen. In week 18 staat de marktintroductie gepland.

Specificaties

De Audi e-tron GT heeft twee uitvoeringen, namelijk e-tron GT en RS e-tron GT. Wij begrijpen dat u benieuwd bent naar de krachtige specificaties van de GT. Deze hebben wij dan ook voor u op een rijtje gezet.

Lengte: 4,96 m
Breedte: 1,96 m
Hoogte: 1,38 m
Wielbasis: 2,90 m
Gewicht: e-tron GT 2300 kg en RS e-tron GT 2305 kg

Acceleratie en snelheid

Bij een sportwagen bent u natuurlijk nieuwsgierig wat de auto in zijn mars heeft. Wij kunnen u alvast verklappen dat de e-tron GT unieke cijfers kan overbruggen. De Audi e-tron GT sprint in slechts 4,1 seconden van 0 naar 100 km/u. De RS e-tron GT doet dat in slechts 3,3 seconden. Van 0 naar 200 km/u wordt behaald in respectievelijk 15,8 en 11,8 seconden. De topsnelheid ligt voor de e-tron GT op 245 km/u en voor de RS is dat 250 km/u. Het maximum koppel is maar liefst 640 Nm en 830 Nm.

Vermogen

  • 350 – 390 kW voor de e-tron GT
  • 440-475 kW voor de RS e-tron GT
  • Capaciteit batterij: 93 kWh
  • Maximale actieradius (WLTP) 460 en 452 km.

Tevens heeft u de mogelijkheid om de e-tron GT in ongeveer 22 minuten via een DC lader tot 80% op te laden.

Wij helpen u graag verder!

Bij RegioLease werken hechten wij heel veel waarde aan persoonlijk contact. Daarom helpen wij u graag verder omtrent de Gran Turismo. Onze leaseadviseurs staan klaar om al uw vragen omtrent deze fantastische auto te beantwoorden. Ook reserveren wij graag een productieplek voor u! Een aanbetaling is niet benodigd en tot het moment van bestellen (vanaf week 7 in 2021) kunt u de reservering ongedaan. De prijzen liggen om en nabij de €105.000 voor de e-tron GT. De RS e-tron GT heeft een vanafprijs van ongeveer €145.000. De definitieve prijzen volgen in aanloop naar de besteldatum.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Let op: op het moment van schrijven was dit bericht actueel. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend.


Terug naar nieuwsoverzicht