Altijd op de hoogte bij RegioLease RegioRelatie LBA Projectbureau brengt wagenparkbeheer onder bij RegioLease

RegioRelatie LBA Projectbureau brengt wagenparkbeheer onder bij RegioLease

Begin januari leverde RegioLease 13 gloednieuwe Caddy’s af bij LBA Projectbureau. Tegelijkertijd nam RegioLease het complete wagenparkbeheer van het Groenlose projectbureau over. Een bewuste keuze, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en lokaal partnerschap. 

“LBA Projectbureau ontstond ruim vijftien jaar geleden als Landmeetkundig Buro de Achterhoek”, vertelt eigenaar René de Boer. “Door de jaren heen transformeerden we van een regionale speler tot een landelijk operLBA_nieuweauto's-11erende, complete servicepartner en kwaliteitsgerichte specialist op de terreinen civiele techniek, bouw en geodesie.”

Innovatief onderscheidend

Bij LBA werken ruim 30 medewerkers en de meer dan 1.200 klanten zijn te vinden in heel Nederland en zelfs in België en Duitsland. “Innovatie staat centraal in onze dienstverlening”, legt De Boer uit. “Daarmee onderscheiden we ons in de markt. Een goed voorbeeld daarvan is onze splinternieuwe 3D scanner. Met uiterste precisie kunnen we daarmee gebouwen, straten, bruggen, archeologische opgravingen en landschappen, maar ook machines en voertuigen minutieus in beeld brengen. In combinatie met een beperkt aantal vaste punten ontstaat zo een compleet 3D model, dat de perfecte basis vormt voor tekeningen en 3D visualisaties.”

LBA_nieuweauto's-24Leasen was de beste optie

LBA Projectbureau groeide uit tot een landelijke speler, maar doet nog steeds graag lokaal zaken. “We zijn al langer klant bij DAGO en RegioLease, omdat die net als wij hun roots in de Achterhoek hebben”, aldus René de Boer. “Zij begrijpen wat ons beweegt en dachten actief mee over een vorm waarbij wij ons wagenparkbeheer het beste konden uitbesteden. Samen hebben we een vergelijk gedaan en zo kwamen we tot de conclusie dat het vervangen en leasen van onze bedrijfswagens de beste optie voor ons was.”

Euro 6 emissienorm

De 11 Caddy’s en 2 maxi Caddy’s die RegioLease leverde, zijn alle uitgerust met de nieuwste generatie zuinige Volkswagen motoren die voldoen aan de Euro 6 emissienorm. Deze innovatieve motoren zijn voorzien van een BlueMotion Technology-pakket, bestaande uit een start/stopsysteem, inclusief remenergie-terugwinning en banden met lage rolweerstand.

www.lbaprojectbureau.nl

 


Terug naar nieuwsoverzicht