Altijd op de hoogte bij RegioLease RegioLease presenteert handige tool voor locatiebepaling

RegioLease presenteert handige tool voor locatiebepaling

Daar staat u dan, gestrand met een kapotte auto, maar u heeft geen flauw idee waar u bent. Lastig voor onze hulpdienst, want we willen u graag snel weer op weg helpen. Vanaf nu weten we snel waar u zich bevindt dankzij GPS per SMS, een handige locatietool die per direct gratis wordt toegevoegd aan de hulpverlening van elke RegioLease berijder. 

GPS per SMS? Wij weten snel waar u bent.

Het principe van de locatietool is eenvoudig. Als een berijder contact met ons opneemt en niet exact weet waar hij is, stuurt onze hulpverlener een sms-bericht. Het enige dat u hoeft te doen is het bericht te openen en op de meegestuurde link te klikken. De hulpverlener krijgt in zijn scherm een kaart met uw locatie te zien, inclusief straatnaam en nummer. Met die gegevens kan hij vervolgens op pad om u weer op weg te helpen. Maar ook als u op zoek bent naar bijvoorbeeld en ziekenhuis kan de hulpdienst snel de juiste locatiegegevens toesturen.

Privacy gewaarborgd

Er is bewust gekozen voor het gebruik van sms. Dit is op alle mobiele telefoons aanwezig en er hoeft van te voren geen app of iets dergelijks op de telefoon geïnstalleerd te zijn. Het werkt dus gegarandeerd op elke mobiele telefoon. De tool geeft overigens slechts eenmaal uw locatie door. We kunnen u dus niet volgen. Willen we nogmaals de locatie weten, dan sturen we opnieuw een bericht. Er worden ook geen andere gegevens van u of uw telefoon meegestuurd op het moment dat u uw locatie aan ons doorstuurt.

Nog meer kwaliteit in hulpverlening

Goede hulpverlening valt of staat met het snel bepalen van de juiste locatie. Door deze tool wordt de kwaliteit van onze hulpverlening verder verhoogd. Bovendien worden onnodige kosten, veroorzaakt doordat een locatie onjuist blijkt te zijn, voorkomen. GPS per SMS zien wij als een mooie aanvulling op onze hulpverlening. Wilt u daar meer over weten? Neem dan even contact op. We vertellen u er graag meer over.


Terug naar nieuwsoverzicht