Altijd op de hoogte bij RegioLease RegioLease passie voorwoord december

Private Lease Achterhoek

RegioLease passie voorwoord december

Private lease wint in de Achterhoek aan populariteit

Het is alweer de laatste RegioLease Passie van het jaar. En we zien dat de artikelen die we schrijven ook daadwerkelijk door u gelezen worden. Wat dat betreft zijn het inspirerende tijden. Inspirerend is ook te zien hoe autofabrikanten inspelen op 100% elektrisch autorijden, voor personenauto’s maar nu ook in bestelauto’s. Lees het artikel over de Volkswagen e-Crafter. Ook het private leasen wint aan populariteit, dat zien we ook bij RegioLease. 

Het privé leasen van een personenauto blijft in populariteit toenemen. In 2017 groeide het aantal auto’s naar van 64.000 in 2016 naar 103.000 in 2017. Dat is een groei van 61% ten opzichte van 2016. Ook dit jaar is het aantal fors toegenomen. Naast de groei die we bij RegioLease in zakelijke autolease zien, zien we dat private lease dit jaar ontzettend doorgroeit. Dat heeft volgens ons te maken met het feit dat de particulier heel graag zorgeloos wil autorijden tegen een vast bedrag aan kosten.

Als particulier heeft u vaak flink wat geld nodig om een nieuwe auto te kunnen bekostigen. Daarbij komen nog de variabele kosten van het onderhoud, reparaties, verzekeringen, wegenbelasting enzovoort. Al met al heeft u dus een flinke investering nodig om een nieuwe auto te kunnen bekostigen. Leaserijders hebben altijd mazzel, althans zo lijkt het! Alles zit bij hen in één vast maandbedrag… Maar weet dat RegioLease als universele leasemaatschappij ook de dienst Private Lease aanbiedt. Heeft u behoefte aan een nieuwe auto? Maar heeft u geen zin in de bijkomende kosten? Of is de investering te groot? Dan is Private Lease de perfecte oplossing voor u. Op basis van een door ú bepaalde looptijd wordt een maandbedrag in rekening, all-inclusief! Zonder bijkomende kosten. Dat kan al vanaf 199 euro per maand. Vraag ons eens hoe het werkt en wat voor u de mogelijkheden zijn.

ZAL DE WINTER NOG KOMEN?

Het is een vraag die we onszelf bij RegioLease dagelijks stellen. Kijken we naar buiten, dan lijkt het wel lente. Een witte kerst gaat het waarschijnlijk niet worden. Maar de winter moet nog beginnen. En het weer kan maar zo omslaan. Vergeet dus niet nog even langs te komen voor een bandenwissel.

Ik wens u alvast een fijne Kerst en een goede jaarwisseling en voor volgend jaar ‘veel veilige (elektrische) kilometers!’

Jeroen Pluijm

Leasemanager

jeroen.pluijm@regio-lease.nl

Team RegioLease


Terug naar nieuwsoverzicht