Altijd op de hoogte bij RegioLease RegioLease LeasePassie voorwoord

RegioLease LeasePassie voorwoord

“Elektrisch rijden maar toch liever met een benzineauto op vakantie?”

De vakantieauto

Door de gigantische groei van elektrische auto’s verwachten we deze zomer veel vraag naar vakantieauto’s. Een elektrische auto is ideaal voor het zakelijk-, of woon-werkverkeer maar minder handig voor een (kampeer)vakantie. Kan de auto een caravan trekken? En als dat niet kan, hoe ga je dan zorgen dat je caravan op locatie komt?

Bij het kiezen van een goede leaseauto kijken we niet direct naar de vakanties en dat snappen we wel. Het is namelijk zonde om in een grotere auto, met extra ruimte en met extra trekkracht te stappen terwijl u deze maar twee of drie weken per jaar nodig heeft.

RegioLease biedt haar klanten de mogelijkheid om tijdens de vakantieperiode gebruik te maken van een ruimere vakantieauto. In dat geval staat er een auto klaar met navigatie met de ruimte die u nodig heeft, airconditioning, voldoende trekgewicht en/of extra zitplaatsen. Zo gaat u deze zomer met een gerust hart op vakantie zonder na te hoeven denken over de actieradius?

Hoe werkt het?

U boekt een vakantieauto, per dag, een aantal dagen, per week of per maand. Standaard heeft een vakantieauto 100 vrije kilometers en kunt u per kalenderdag huren. Alle vakantieauto’s zijn allrisk verzekerd, daarover hoeft u zich geen zorgen te maken. Als u met de vakantieauto naar het buitenland (mag en…) gaat dan moet u dat wel even van tevoren aangeven.

Wij spreken een datum met u af waarop de vakantieauto voor u klaar staat. Indien gewenst kunnen wij uw vakantieauto afleveren op locatie en nemen uw auto mee terug.

U op vakantie, wij aan het werk

U kunt het omruilen van de auto met een vakantieauto goed gebruiken voor een grondige schoonmaakbeurt of onderhoud uit te voeren, zoals een software update, of eventuele schades te laten behandelen. Allemaal tijdens uw vakantie. Bij thuiskomst brengen we uw eigen auto weer netjes bij u terug en ruilen ‘m weer om voor de gebruikte vakantieauto.

Wat zijn de kosten voor een vakantieauto?

In samenwerking met Regio Autoverhuur bieden wij voor onze klanten éxtra scherpe prijzen aan. U stapt al vanaf 240 euro per week in een vakantieauto. Wilt u binnenkort in een vakantieauto stappen? Neem contact op met uw leaseadviseur zodat hij samen met u de perfecte vakantieauto kan samenstellen. Wilt u zeker zijn van de juiste auto voor uw vakantie reserveert u dan vier weken voor aanvang.

Ik wens u veel veilige (vakantie)kilometers!

Jeroen Pluijm

Leasemanager

jeroen.pluijm@regio-lease.nl


Terug naar nieuwsoverzicht