Altijd op de hoogte bij RegioLease RegioLease ‘Flexibel Leasen’

RegioLease ‘Flexibel Leasen’

Flexibel leasen zonder langlopende verplichtingen

Ondernemers vragen steeds vaker om een andere aanpak van de mobiliteit; meer flexibiliteit, meer maatwerk oplossingen en met meer oog voor duurzaamheid. RegioLease geeft het antwoord met ‘Flexibel Leasen’.

 

Onverwacht drukke werkzaamheden kunnen ervoor zorgen dat u op korte termijn extra vervoer nodig heeft. Voor bijvoorbeeld een nieuwe medewerker in de proeftijd of voor personeel dat op projectbasis moet worden ingezet. Dankzij ‘Flexibel Lease’ kunt u uw wagenpark zo lang als u wilt flexibel uitbreiden met jonge representatieve personen- of bedrijfsauto’s.

RegioLease ‘Flexibel Leasen’ is aanzienlijk flexibeler dan een normaal leasecontract. U betaalt beduidend minder dan voor een huurauto en slechts iets meer dan bij gewoon leasen, omdat er méér flexibiliteit geboden wordt. U gaat weliswaar een overeenkomst aan voor 12 maanden, maar u kunt deze al na 6 maanden kosteloos opzeggen, waarbij u het contract niet hoeft af te kopen.

Geen zorgen

In het Flexibel Leasecontract zijn de volgende componenten opgenomen: reparatie, onderhoud en banden, allriskverzekering, afschrijving, rente en houderschapsbelasting. Optioneel kunt u nog toevoegen: de winterbandenregeling, tankpas, een lager eigen risico en/of vervangend vervoer. Gemakkelijker leasen dan met RegioLease ‘Flexibel Leasen’ kan bijna niet.

 Volkswagen ID.3 als voorbeeld

Als voorbeeld kiezen wij voor een Volkswagen ID.3 First Plus. Deze volledig elektrische Volkswagen ID.3 (transmissie automaat), is uit 2020. De auto is uit voorraad leverbaar, heeft slechts 8% bijtelling en heeft een fiscale waarde van 43.675 euro.

U kiest voor een juiste jaarlijkse kilometrage en betaalt dan bij;

12.000 km/jaar, vanaf 799,- euro per maand.

15.000 km/jaar, vanaf 810,- euro per maand.

20.000 km/jaar, vanaf 840,- euro per maand.

25.000 km/jaar, vanaf 870,- euro per maand.

30.000 km/jaar, vanaf 900,- euro per maand.

Meer informatie?

Maak een vrijblijvende afspraak, natuurlijk geheel coronaproof, met één van onze leaseadviseurs Mark Tiecken mark.tiecken@regiolease.nl, Ron Visser ron.visser@regiolease.nl of René Kolkman rene.kolkman@dago.nl.

Afspraken buiten openingstijden zijn natuurlijk ook mogelijk. Bel (0314) 37 63 33 voor het maken van een afspraak wanneer het u uitkomt.


Terug naar nieuwsoverzicht