Altijd op de hoogte bij RegioLease RegioAutoverhuur helpt u op weg

RegioAutoverhuur helpt u op weg

Door onze grote vloot aan huurauto’s is er altijd wel een juiste bedrijfswagen

Heeft u als ondernemer te maken met een tijdelijke extra levering of een grote logistieke operatie waar veel vervoerscapaciteit bij nodig is? Door te huren bij RegioAutoverhuur, kunt u uw wagenpark flexibel aanpassen aan uw capaciteitsvraag.

Een bedrijfswagen huren gaat nergens zo een eenvoudig als bij RegioAutoverhuur, zeker als u vaker bij ons huurt. RegioAutoverhuur heeft een grote vloot aan bedrijfswagens. Denk daarbij aan een Caddy’s, Transporters, Crafter bestelwagens of bakwagens met een laadklep. RegioAutoverhuur is dé aanbieder van tijdelijke mobiliteit van de Achterhoek en verhuurt alleen kwalitatief hoogwaardige en jonge huurauto’s.

“Met alle soorten en maten bestelwagens kunnen wij u voorzien in elke gewenste bestel- of personenbus, bestelwagens of bakwagen”, vertelt Djess Bruggeman verhuuradviseur bij RegioAutoverhuur. “Mede door onze grote vloot van meer dan 100 voertuigen kunnen wij onze klanten maatwerk bieden en vrijwel voor iedere situatie een passende auto aanbieden. Denk hierbij niet alleen aan bedrijfswagens, maar ook personenauto’s”.

“En het huren bij RegioAutoverhuur gaat erg eenvoudig”, vervolgt Djess. “Zeker als je als klant vaker huurt. Dan vervalt de borg en kunnen we desgewenst de huurauto komen brengen op een door u gewenst tijdstip. En dat zonder extra kosten als dat binnen een straal van 25 kilometer is. Kijk dat is een extra service die RegioAutoverhuur u kan bieden”.

“Alle voertuigen worden uitstekend onderhouden, dat mag u van ons verwachten en zijn allen stuk voor stuk zeer representatief. Wij verhuren auto’s van de merken Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA. De bedrijfswagen wordt geleverd met een volle tank en per dag krijgt u 110 vrije kilometers”.

RegioAutoverhuur ook voor particulieren

Gaat u verhuizen, een dagje eropuit, op vakantie of heeft u een extra auto nodig? U huurt al een Volkswagen up!, ŠKODA Citigo of SEAT Mii voor maar 40 euro voor een heel weekend. Ook als particuliere huurder helpt RegioAutoverhuur u graag op weg.

Shortlease

“Wanneer u voor een langere periode een bestel-, of een bedrijfswagen nodig heeft, voor bijvoorbeeld een groot project, dan is het wellicht een goed idee om eens te kijken naar de mogelijkheden van shortlease. Het voordeel daarvan is dat u de auto gewoon weer kunt inleveren wanneer de opdracht is afgerond. Hier zitten geen extra kosten aan vast. Ook over shortlease kunnen wij u goed adviseren”, vertelt verhuuradviseur Djess.

RegioAutoverhuur is dé autoverhuurder in de Achterhoek

RegioAutoverhuur, met vestigingen in Doetinchem, Aalten en Ulft, is dé aanbieder op het gebied van tijdelijke mobiliteit in de Achterhoek.

RegioAutoverhuur is onderdeel van RegioLease, de volledig merkonafhankelijke leasemaatschappij van DAGO Autogroep. Zo kunnen wij ‘messcherpe’ tarieven hanteren en flexibele maatwerkmogelijkheden bieden, zowel voor korte- als lange termijn autoverhuur. RegioAutoverhuur is aangesloten bij Euromobil Nederland, de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en VW Bedrijfswagens. Daardoor beschikt RegioAutoverhuur over één van de grootste verhuurvloten in Nederland en is zij in staat ieder gewenste bedrijfswagen te leveren. Wie kan dat zeggen?

Meer informatie?

Djess Bruggeman, verhuuradviseur bij RegioAutoverhuur, kan u helpen met het selecteren van een geschikte bedrijfswagen.

RegioAutoverhuur helpt u op weg. Maak een vrijblijvende afspraak, natuurlijk geheel coronaproof, met Djess Bruggeman van RegioAutoverhuur, (0314) 37 63 34, info@regioautoverhuur.nl of bekijk de website www.regioautoverhuur.nl


Terug naar nieuwsoverzicht