Altijd op de hoogte bij RegioLease Nieuwkomers LeasePassie

Nieuwkomers LeasePassie

Volkswagen T-Roc

De verwachting was dat de T-Roc een Polo op hoge poten zou worden, maar bij de introductie is duidelijk dat hij veel DNA deelt met de Golf. Aan de voorkant zien we het nieuwe Volkswagen gezicht met brede lijnen, zoals ook al bij de nieuwe Polo en Arteon te zien is. Met veel mogelijkheden om kleuren te combineren van het in- en exterieur, wil Volkswagen de auto een hippere uitstraling meegeven. Voorlopig is hij alleen met de 115pk en 190pk benzinemotor leverbaar. In een later stadium volgen de diesel versie en andere benzine motoren. Prijzen starten vanaf 25.995 euro.

Leaseprijs: €449,- op basis van 60mnd/20.000km

Audi A8

Op de IAA in Frankfurt stond de nieuwe vierde generatie van Audi’s vlaggenschip, de A8. Met de scherpe lijnen en lage neus oogt de auto vooral een stuk breder, maar verder heel herkenbaar Audi. In het interieur maken draaiknoppen plaats voor grote touchscreens waarop vele functies te regelen zijn. Zoals we van Audi gewend zijn ziet het interieur er strak en subliem afgewerkt uit.

In het hogere segment zien we dat autofabrikanten langzaam steeds verder gaan met het introduceren van techniek die autonoom rijden mogelijk maken. In de nieuwe A8 is het mogelijk om tot 60 km/h met losse handen te rijden, ook in drukke verkeersomstandigheden. Naast 12, 8 en 6 cilinders komt er ook een e-tron hybride versie beschikbaar op basis van een V6 benzinemotor in combinatie met een elektromotor waarmee tot zo’n 50 km volledig elektrisch gereden kan worden. De prijzen worden medio oktober bekend gemaakt. En vanaf december is de Audi A8 in de showroom te bewonderen.

Leaseprijs: nader te bepalen

SEAT Arona

Met de nieuwe Arona borduurt SEAT verder op het succes dat ze hebben met de grotere broer, de Ateca. De Arona moet de concurrentiestrijd aangaan met de vele nieuwe compacte cross-over modellen, die recent zijn geïntroduceerd, zoals de Citroën C3 Aircross, Opel Crossland X en Kia Stonic.

De Arona deelt zijn platform met de nieuwe Ibiza en ook het motorenaanbod komt grotendeels overeen. Bij de introductie zijn de 1.0TSI 95 en 115pk benzinemotoren beschikbaar in een speciale Launch Edition. Overige versies komen pas in 2018. Prijzen van de Launch Editions starten bij 22.290 euro. De SEAT Arona staat vanaf eind oktober bij de dealer in de showroom.

Leaseprijs: €398,- op basis van 60mnd/20.000km


Terug naar nieuwsoverzicht