Altijd op de hoogte bij RegioLease Nieuwkomer: Renault Talisman

Nieuwkomer: Renault Talisman

Onlangs introduceerde de Renault Talisman, een opvolger voor de Renault Laguna, met een geheel eigen gezicht. De Talisman valt direct op door zijn onderscheidende vormgeving, maar ook de prestaties, ruimte en vooral bijtelling zijn interessant voor de zakelijke rijder. RegioLease zet de feiten over de Renault Talisman voor u op een rijtje!

Het interieur

Het interieur van de Talisman biedt een zeer prettige omgeving. Zowel op het gebied van ruimte, als van luxe maakt de Talisman alle verwachtingen waar. Dankzij de Handsfree Card herkent de Renault de bestuurder meteen en activeert de auto de dagrijverlichting. Zowel voor- als achterin zijn de stoelen van de Talisman voorzien van anti-whiplashhoofdsteunen, speciaal ontworpen om het risico op wervelletsel te verminderen. De bestuurdersstoel met massagefunctie is ook een prettige optie!

In totaal beschikt u over 610 liter aan bagageruimte en tot wel 28 liter opslagruimte in het interieur. Daarnaast is condens verleden tijd! Dankzij de hydrometrische sonde kan het klimaatbeheersingssysteem van de Renault Talisman de luchtvochtigheid meten. Het systeem onderneemt meteen actie om condensvorming op uw ramen en voorruit te voorkomen.

Personaliseer het interieur van de Renault Talisman en kies één van de 5 beschikbare kleuren interieurverlichting: Blauw, rood, groen, wit of paars.

De techniek

Omdat voorkomen altijd beter is dan genezen, hebben de veiligheidsexperts van Renault rijhulpsystemen ontwikkeld die de bestuurder kunnen waarschuwen om ongelukken te voorkomen of ingrijpen in bepaalde situaties. Denk hierbij aan:

  • Lane Departure Warning
  • Safe Distance Warning
  • Blind Spot Warning
  • Traffic Sign Recognition
  • Adaptive Cruise Control
  • Active Emergency Braking system

Daarnaast heeft de Talisman een uitzonderlijk kleine draaicirkel! Dankzij de 4Control®-vierwielbesturing heeft de een uitzonderlijk kleine draaicirkel voor een auto van dit formaat. Dankzij de meesturende achterwielen hoeft de berijder veel minder aan het stuur te draaien. De auto beweegt net zo soepel als een kleine stadsauto. De Electronic Damper Control is gecombineerd met het 4Control®-onderstel en past zich automatisch aan de gekozen Multi-SENSE-rijmodus aan.

De bijtelling

De Talisman biedt keuze uit twee 1,6-liter TCe-benzinemotoren (150 en 200 pk) en drie diesels: 1.6 dCi’s van 110, 130 en 160 pk. De ENERGY TCe 150- en 200 motoren beschikken over een automatische EDC-versnellingsbak met dubbele koppeling en zeven versnellingen zodat u bij ieder toerental profiteert van souplesse en reactiviteit. Dankzij technologieën uit de Formule 1 hebben de ingenieurs van Renault het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot van de motor aanzienlijk weten te verminderen.

Interessant voor de zakelijke rijder is de beschikbaarheid van twee diesels met 21% bijtelling; zowel de dCi 110 als de dCi 130 vallen in dit tarief. De bijtelling geldt voor zowel de de Sedan als de Estate!

Leaseactie! Nu vanaf € 620,- per maand

Full Operational Lease op basis van 60 maanden en 30.000km per jaar.

Bekijk de lease actie

De stationwagen!

In april 2016 wordt de Renault Talisman Estate verwacht! Opvallend is dat de Estate exact even lang is als de sedan: 4,86 meter. De stationwagon heeft een laadruimte die maximaal 1.700 liter slikt, met de achterbankleuning omhoog bedraagt de inhoud van de bagageruimte nog 572 liter.

Renault biedt voor de Estate dezelfde motoren aan als voor de sedan. Dat betekent keuze uit twee 1,6-liter TCe-benzinemotoren (150 en 200 pk) en drie diesels: 1.6 dCi’s van 110, 130 en 160 pk.

 


Terug naar nieuwsoverzicht