Altijd op de hoogte bij RegioLease Maatwerk oplossingen met oog voor duurzaamheid

Maatwerk oplossingen met oog voor duurzaamheid

Flexibel in mobiliteit!

Doordat wij begin maart in de ‘intelligente lockdown’ gingen is het denken over mobiliteit veranderd. Door urenlang in de file, de parkeerproblemen en een roep om duurzaamheid, is er meer behoefte aan flexibele mobiliteit.

Ondernemers vragen steeds vaker om een andere aanpak van de mobiliteit; meer flexibiliteit, meer maatwerk oplossingen en met meer oog voor duurzaamheid. RegioLease geeft je het antwoord op een veranderende vraag in de zakelijke mobiliteitsmarkt.

Flexibel Leasen

Aanzienlijk flexibeler dan een normaal leasecontract. Heb je bijvoorbeeld een nieuwe medewerker, dan is Flexibel Leasen een perfecte oplossing. Je betaalt beduidend minder dan een auto huren, en slechts iets meer dan gewoon leasen, omdat er méér flexibiliteit is.

Je gaat weliswaar een overeenkomst aan voor 12 maanden, maar je kunt deze al na 6 maanden kosteloos opzeggen en je hoeft het contract niet af te kopen. In het Flexibel Leasecontract zijn de volgende componenten opgenomen: reparatie, onderhoud en banden, allriskverzekering, afschrijving, rente en houderschapsbelasting. Optioneel kun je nog toevoegen: de winterbanden regeling, een tankpas, een lager eigen risico en/of vervangend vervoer. Flexibeler dan dit kan bijna niet.

 Shortlease

ShortLease houdt het midden tussen een Full Operational Lease contract en een huurovereenkomst. Shortlease biedt je de mogelijkheid om een auto voor een korte periode te leasen. Je kunt bij RegioLease kiezen voor een looptijd van 2 tot 12 maanden, een prima oplossing wanneer je bijvoorbeeld moet wachten tot jouw nieuwe leaseauto geleverd wordt. ShortLease is goedkoper dan huren, flexibeler en je hebt niet te maken met een opzegtermijn. Een ander groot voordeel is dat alle onderhoud en reparatiewerkzaamheden bij de merkdealer kunnen worden uitgevoerd!

Ons aanbod is binnen enkele dagen beschikbaar voor jou. Bekijk hier het actuele ShortLease aanbod

Tijdelijk een auto huren?

Je denkt misschien dat het huren van een auto een kostbare aangelegenheid is. Het tegendeel is waar. Je bent vrij van vaste lasten en vrij in jouw autokeuze. Daarbij kan een auto huren verrassend veel voordeel opleveren!

Je rijdt een auto van de zaak en je hebt af en toe een auto nodig voor privégebruik. Huur een auto bij RegioAutoverhuur en voorkom bijtelling. Tijdelijk een auto huren omdat je voor een project een aantal weken een extra auto nodig hebt. Of je twijfelt welk model auto je wilt kopen of leasen, huur dan een paar dagen verschillende modellen en test deze eens goed uit. Geen probleem.

Tijdelijk een Volkswagen Crafter met laadklep nodig voor de verhuizing of een bakwagen omdat je extra capaciteit nodig hebt? RegioAutoverhuur levert op maat.

En er zijn nog meer voordelen aan het huren bij RegioAutoverhuur: je kunt altijd over een auto beschikken waar je op dat moment behoefte aan hebt. Verhuizen? Huur een busje. Naar het strand? Huur een cabrio. Kinderpartijtje? Huur een MPV met drie zitrijen. RegioAutoverhuur heeft in principe voor elk doel wel een passende huurauto beschikbaar.

Houd je wagenpark flexibel!
Heb je een wagenpark bestaande uit leaseauto’s en koopauto’s? De combinatie van diverse mobiliteitsoplossingen in je wagenpark kan veel voordelen opleveren. RegioLease kan flexibele maatwerkmogelijkheden bieden, zowel voor flexibel leasen, shortlease als ook voor autoverhuur.

Meer informatie?

Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze leaseadviseurs Mark Tiecken mark.tiecken@regiolease.nl, Ron Visser ron.visser@regiolease.nl of René Kolkman rene.kolkman@dago.nl.

https://www.regiolease.nl/flexibel-leasen/

https://www.regiolease.nl/shortlease/

https://www.regioautoverhuur.nl/


Terug naar nieuwsoverzicht