Altijd op de hoogte bij RegioLease Juist nu snel en voordelig een auto huren

Juist nu snel en voordelig een auto huren

Messcherpe tarieven met de 24-uur-deals

RegioAutoverhuur is dé aanbieder van tijdelijke mobiliteit in de regio Achterhoek en verhuurt alleen kwalitatief hoogwaardige en jonge huurauto’s. Juist nu, in deze woelige COVID-19 tijden, is flexibel kunnen beschikken over mobiliteit en tegen lage kosten, eens te meer belangrijk.

Regio Autoverhuur heeft in samenwerking met Euromobil Nederland een nieuwe website gelanceerd; www.zakelijkshortleasen.nl. Shortlease biedt je de mogelijkheid om een auto voor een korte periode te leasen. Je kunt bij hierbij kiezen voor een looptijd van 2 tot 12 maanden, een prima oplossing als je snel over een auto wilt beschikken of wanneer niet zeker bent voor hoelang je een auto nodig hebt. ShortLease is goedkoper dan huren, flexibeler én je hebt geen opzegtermijn.

Via de nieuwe website wordt een deel van onze vloot en die van Euromobil aangeboden tegen niet-standaard voorwaarden. Het aanbod is een mix van modellen uit de gezamenlijke vloot. Dit betekent dat het assortiment dat wordt aangeboden continue wisselt.

Daarbij worden onder de noemer 24-uur-deals ook actiematig auto’s aangeboden. De actiemodellen worden bepaald aan de hand van aanbod en stilstand binnen de gezamenlijke vloot. Kijk dus regelmatig op deze website, want voor de 24-uur-deals is een gelimiteerd aantal auto’s beschikbaar.

‘Messcherpe’ tarieven
Voor auto’s die via zakelijkshortleasen.nl worden aangeboden zijn ‘messcherpe’ tarieven samengesteld, die kunnen afwijken van de standaardtarieven en voorwaarden. Als voorbeeld; het huren van een Volkswagen ID.3 kost normaal 957 euro per maand. Met de 24-uur-deals nu slechts 599 euro per maand. Een Volkswagen Caddy huur je nu al voor 516 euro per maand (genoemde bedragen zijn van 19 november 2020 en exclusief BTW).

Sterke partners

RegioAutoverhuur is onderdeel van RegioLease, de volledig merkonafhankelijke leasemaatschappij van DAGO Autogroep. Euromobil Nederland is de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen-, Audi-, SEAT- en ŠKODA-dealers. Met een landelijk dekkend netwerk van 25 hoofdvestigingen met meer dan 150 uitgiftepunten en een verhuurvloot van ruim 10.000 auto’s, bieden wij flexibele mobiliteitsoplossingen, zowel voor korte termijn autoverhuur als shortlease.

Vragen
Heb je vragen over de spelregels van zakelijkshortleasen.nl, neem dan contact op met Ron Visser van RegioAutoverhuur (0314) 37 63 34 of info@regioautoverhuur.nl


Terug naar nieuwsoverzicht