Altijd op de hoogte bij RegioLease Het wordt druk met de introductie van nieuwe modellen

Het wordt druk met de introductie van nieuwe modellen

Drie prachtige modellen

Autojaar 2019 telt naar verwachting honderdtachtig nieuwe modellen. Nooit eerder zijn er in één jaar zoveel noviteiten voortgebracht. Wij vroegen onze lease adviseur Mark Tiecken om er drie modellen uit te pikken. Allen nieuwkomers die binnenkort wel eens op je oprit zouden kunnen staan. Kijk even mee!

ŠKODA Scala

De Scala volgt de Rapid Spaceback op. Een model dat voldeed aan de merkwaarde van ŠKODA; ‘meer voor minder’. Je kreeg een auto met enorm veel interieurruimte, zelfs langer dan een VW Golf. De nieuwe Scala gaat daar nog weer een stapje verder in.

De Scala heeft een uiterlijk met scherp gesneden lijnen. Dit nieuwe design gaan we in de nabije toekomst meer zien bij het merk. Het interieur heeft een flinke upgrade gekregen met gebruik van luxere materialen en een groot zwevend infotainment scherm. Een reeks van bekende TSI en motoren zullen vanaf 115pk beschikbaar zijn. De Scala is te bestellen vanaf €21.165,-

Leaseprijs: 398 euro op basis van 60mnd/15.000 km

Peugeot 208

Eén van de blikvangers op de autoshow van Geneve was de nieuwe Peugeot 208. Langer, breder en lager dan zijn voorganger geven hem een stoer uiterlijk mee. Er zijn wat designtrucs gebruikt, die je moeten laten terugdenken aan de aloude oer 205.

Bijzonder is dat ook direct een volledig elektrische versie beschikbaar is, de e-208. Met het 50kWh accupakket moet je zo’n 300 km ver kunnen komen. Ondanks het accupakket lever je niks in aan interieur- en laadruimte. Op de slagtandvormige ledlampen aan de voorkant na, vind ik het een zeer geslaagde auto. In de herfst staat hij bij de dealer en kan hij de concurrentiestrijd aan met o.a. de geheel nieuwe Renault Clio, die ook zijn debuut in Geneve heeft gemaakt.

Leaseprijs: nnb 

BMW 3 serie

Al een tijdje terug geïntroduceerd, maar vanaf deze maand in de showroom, is de nieuwe 3 serie van BMW. Volledig nieuw, maar toch heel herkenbaar BMW. Vooralsnog als sedan, maar het zal niet lang meer duren dat de Touring versie beschikbaar komt.

De auto wordt direct leverbaar met een breed aanbod aan motoren en uitvoeringslijnen. Daarbij zit ook weer de plugin hybride versie, de 330e. Volledig elektrisch is alleen voorbehouden aan de i-series van BMW. Maar ja, wie gaat er nog stekkeren als er geen fiscaal voordeel te behalen is.

Prijzen starten vanaf een goede 46.000 euro. Leef je je een beetje uit in de verleidelijke optielijst en 60.000 euro is zo bereikt. Dat maakt auto’s in dit segment wel steeds onbereikbaarder.

Leaseprijs: 720 euro op basis van 60mnd/15.000 km.


Terug naar nieuwsoverzicht