Altijd op de hoogte bij RegioLease EuroKit kiest voor eenheid en uitstraling

EuroKit aflevering

EuroKit kiest voor eenheid en uitstraling

16 VW Bedrijfswagens voor EuroKit Afdichting in Dinxperlo

Wat een gave aflevering in het zonovergoten Dinxperlo; maar liefst zestien nieuwe VW Bedrijfswagens voor EuroKit. Bijna alle kitapplicateurs van de vestiging Dinxperlo kregen de sleutels van hun nieuwe bus overhandigd. En… er werd een klein feestje van gemaakt.

“Ja”, vertelt Joost Bongers, “een mooi moment om er een feestje van te maken. Niet iedere week krijg je 16 nieuwe bussen geleverd. We konden nu in een keer alle auto’s ompakken en hadden daarna een smulpartij, als afsluiter van de week”.

“EuroKit Afdichting uit Dinxperlo is al bijna 35 jaar de totaalaanbieder in alle mogelijke afdichtingsoplossingen”, vertelt Joost enthousiast. “Wij ontzorgen de professional én particulier op het gebied van advies, levering, uitvoering en onderhoud van kitwerken. Dat doen we door heel Nederland en ook in Duitsland. We komen bij uiteenlopende bedrijven over de vloer. Van Landal GreenParks tot MST Ziekenhuis en Feadship tot Rova afvalverwerking. Ook in Duitsland zijn wij erg actief voor BASF, Q8, Lidl, Edeka om maar eens een paar topmerken te noemen. Ons klantenpakket is heel divers en dat maakt ons werk zo uitdagend.”

Knipoog naar het verleden

“We hebben met de vestiging Barneveld circa 40 applicateurs op de weg die samen meer dan 450 jaar ervaring hebben. Voor een groot aantal applicateurs hebben we 16 bedrijfswagens geleased, 12 VW Transporters en 4 VW Crafters waarmee ze continu onderweg zijn. De bussen rijden gemiddeld 40.000 kilometer per jaar. In Nederland, Duitsland en de bussen van EuroKit Marine zelfs heel Europa door; Spanje, Italië, noem maar op, daar waar luxe jachten worden gebouwd”.

De bedrijfswagens zijn geleverd in de ‘two-tone’ huisstijlkleuren van de diverse divisies; rood-zilver voor EuroKit Afdichting BV, groen-zilver voor EuroKit Milieu & Infra en blauw-zilver voor EuroKit Marine. Het ‘two-tone design’ is ook een knipoog naar de historie van EuroKit.

Waarom RegioLease?

“Dat is een vraag die ik makkelijk kan beantwoorden,” zegt Joost. “Dichtbij, persoonlijk en flexibel! Wij hebben al jaren een goede relatie met RegioLease. Onze bedrijfspolicy is dat onze klanten altijd op de eerste plaats moeten komen. Dat gevoel hebben wij ook bij RegioLease. Zij zijn betrouwbaar en erg flexibel. Als ik nu 10 bussen nodig zou hebben dan zou dat al binnen een uurtje geregeld kunnen zijn. Bij RegioLease voelen we ons thuis. We hebben met hen gewoon persoonlijk contact en daardoor korte lijnen. Zoals wij onze klanten ontzorgen, zo ontzorgt RegioLease ons ook. Als je op die basis met elkaar kunt samenwerken dan gun je elkaar alleen maar het allerbeste. En gunnen vormt de basis voor succesvol regionaal zakendoen”.


Terug naar nieuwsoverzicht