Altijd op de hoogte bij RegioLease Een gesprek met Chantal te Pas, manager operations bij Euro Planit in Vorden

Euro Planit

Een gesprek met Chantal te Pas, manager operations bij Euro Planit in Vorden

Wij gaan voor een duurzame relatie

Euro Planit; wie kent het niet. Dit van oorsprong Achterhoeks bedrijf is in 2000 gestart als uitzendorganisatie voor technisch personeel. Nu 18 jaar later is Euro Planit veel meer dan alleen een uitzendorganisatie. Bent u op zoek naar technisch personeel of juist iemand voor de administratie? Ongeschoold of juist hoog geschoold? Euro Planit helpt u aan de juiste mensen voor elke job. Ook Werving & Selectie is een belangrijk onderdeel van haar dienstenpakket. Eigenlijk biedt Euro Planit complete oplossingen voor HR-vraagstukken; payrolling, outplacement, re-integratie, executive search, flexplacement.

Het hoofdkantoor van Euro Planit staat aan de Dienstenweg in Vorden en heeft vestigingen in Hengelo (O), Apeldoorn, Hoogeveen en Slowakije. In totaal werken er 60 (eigen) mensen voor Euro Planit. Zij zorgen ervoor dat de andere 900 gemotiveerde flexwerkers duurzaam ingezet kunnen worden. Euro Planit

Wij spreken Chantal te Pas, zij is manager operations bij Euro Planit en eindverantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten, omzetten maar ook voor de mobiliteit van Euro Planit.

“Wij willen een duurzame relatie met onze opdrachtgevers maar ook met onze flexwerkers”, vertelt Chantal. “Van onze flexwerkers is ongeveer 60% Nederlands, de andere 40% komt uit Oost-Europese landen, de Balkan landen. En daar zijn wij, maar ook onze opdrachtgevers, heel tevreden over.Chantal te Pas- Euro Planit

Wij doen veel voor deze flexwerkers, ook in de begeleiding. Zo regelen wij bijvoorbeeld hun huisvesting maar ook het vervoer naar en van onze opdrachtgevers. En dat is, kan ik je vertellen, een hele organisatie.”

Eigen auto’s

Euro Planit heeft een vloot van 30 à 35 eigen bedrijfsauto’s. Het bijhouden van het onderhoud, de service beurten, schades, winter- of zomerbanden, verzekeringen, belastingen, boetes etc. is een hele organisatie en bijna een dagtaak. Daarbij is Euro Planit de laatste vijf jaar erg gegroeid; in omzetten, medewerkers maar ook in flexwerkers. Dat betekent ook weer meer eigen vervoer.

“Daarom ben ik blij dat wij na gedegen berekeningen de keuze hebben gemaakt om niet meer met eigen vervoer te werken maar, indien auto’s vervangen gaan worden, deze te gaan leasen bij RegioLease” vertelt Chantal. “Straks kunnen wij alles wat de mobiliteit betreft aan hen overlaten, die ons wat dat betreft gaat ontzorgen.”

Duurzame samenwerking

“Wij hebben onze eigen auto’s voor een groot deel gekocht via René Kolkman van Dago Autogroep.  Die samenwerking is goed en daar zijn we erg tevreden over. René kwam voor de zomervakantie met het voorstel van RegioLease. Daar hebben wij uiteraard uitgebreid over gesproken en zijn tot elkaar gekomen.”

“Het hele voortraject is door ons als prettig ervaren, wij gaan ervan uit dat wij ook met RegioLease een duurzame relatie kunnen opbouwen. Wij willen graag een duurzame relatie opbouwen met onze opdrachtgevers, medewerkers en flexwerkers. Daarbij blijft het niet, ook willen wij een goede relatie opbouwen met onze leveranciers en toeleveranciers, want zaken doen is een wisselwerking.”

“Nee wij zijn niet merk gebonden en hebben allerlei bedrijfsauto’s op de weg. De auto moet passen bij de functie, eigenlijk mag het ieder merk zijn, zolang de auto maar wit is. Ja dan is het fijn dat RegioLease ook merkonafhankelijk is en zij de zorg voor het totale wagenpark volledig van ons overnemen.

Ook die auto’s die bij de vestigingen lopen. Ook daar hebben wij geen omkijken naar. RegioLease regelt de organisatie rond het vervoer. Als een auto voor onderhoud naar de garage moet, dan heeft RegioLease de regie en regelt zij dat, wij hoeven daarvoor de deur niet uit. Wij kunnen ons volledig richten op ons eigen werk, dat kunnen wij als geen ander, dat willen we verder uitbouwen”, vertelt een gedreven Chantal.

Toeval of niet, reeds zijn er vier nieuwe Volkswagen up! afgeleverd, natuurlijk witte. De bedoeling is dat er nog meer zullen volgen.


Terug naar nieuwsoverzicht