Altijd op de hoogte bij RegioLease De Volkswagen ID.3: Nu te bestellen

De Volkswagen ID.3: Nu te bestellen

Nu bij ons te bestellen en in september al rijden

Eindelijk een elektrische auto zonder de nadelen van een elektrische auto. Met het gebruiksgemak en comfort dat je van een Volkswagen gewend bent. En met een actieradius die je het vertrouwen geeft om ook voor elektrisch rijden te kiezen. Stap over. Stap in.

Na de Kever en de Golf start de ID.3 nu een nieuw tijdperk in de geschiedenis van Volkswagen: het tijdperk van de uitstootvrije mobiliteit. Eindelijk een elektrische auto zonder de nadelen van een elektrische auto. Met het gebruiksgemak en comfort dat je van een Volkswagen gewend bent. En met een actieradius die je het vertrouwen geeft om ook voor elektrisch rijden te kiezen. Stap over. Stap in. Ben jij de 1ST?

De nieuwe Volkswagen met de afmetingen van een Golf en de binnenruimte van een Passat heet ID.3. Deze eerste editie heeft alles wat je nodig hebt om elke rit nog relaxter en veiliger te maken en is beschikbaar in drie gelimiteerde uitvoeringen: de ID.3 1ST, de ID.3 1ST Plus en de ID.3 1ST Max.

De ID.3 is er in drie accuvarianten met een actieradius die niets te wensen overlaat. De basis-accu brengt je 330 kilometer ver. De middelste accuvariant heeft een actieradius van 420 kilometer. Met de grootste batterij rijd je zelfs 550 kilometer op een volle accu. Welke versie je ook kiest, je hebt vrijwel altijd aan één acculading genoeg voor al je dagelijkse ritten van- en naar kantoor en je afspraken. Bekijk de ID.3 1ST.

Volledig CO2-neutraal

Elektrisch rijden is niet alleen innovatief, maar ook beter voor het milieu. Volkswagen produceert de ID.3 volledig CO2 neutraal. En de CO2-uitstoot die onvermijdelijk is, wordt gecompenseerd met klimaatbeschermingsprojecten. Ook wordt de ID.3 zo geproduceerd dat zoveel mogelijk onderdelen van de auto op een milieuvriendelijke manier kunnen worden gerecycled.

Licht met IQ

De verlichting in de ID.3 is interactiever dan ooit. De auto begroet je, helpt je navigeren en vertelt je wanneer je moet remmen om ongelukken te voorkomen. De auto kan je zelfs waarschuwen voor naderende weggebruikers als jij uit de auto stapt. De IQ.LIGHT LED Matrix koplampen van de ID.3 geven je altijd perfect zicht, in iedere rijsituatie en onder alle weersomstandigheden. De koplampen passen zich automatisch en razendsnel aan. Zelfs het grootlicht hoef je niet meer zelf te regelen. En, niet onbelangrijk: ze zien er ook nog eens goed uit. De ID.3 is standaard uitgevoerd met de slimme IQ.DRIVE features, zoals Lane Assist en Adaptive Cruise Control.

Topconditie gegarandeerd

De ID.3 is een échte Volkswagen. Je mag dus ook bij deze auto rekenen op de kwaliteit die je van Volkswagen gewend bent. Daarom krijg je bij je nieuwe ID.3:

✓ 2 jaar garantie op de hele auto, zonder kilometerbeperking.

✓ levering inclusief 6 jaar onderhoud.

✓ 8 jaar garantie op de accu.

Rijd extra voordelig in een elektrische auto

Er zijn verschillende kortingsregelingen en belastingvoordelen die van toepassing zijn op deze auto’s. De MIA bijvoorbeeld maakt het leasetarief nog voordeliger. Daarnaast kan je op deze auto’s dit jaar nog 5 jaar lang gebruik maken van het 8% bijtellingstarief.

Meer informatie?

Omdat wij een toeloop verwachten op deze nieuwe spiksplinternieuwe Volkswagen heeft RegioLease alvast 45 Volkswagen ID.3’s in bestelling genomen die in augustus-september uitgeleverd gaan worden. Je kunt deze nu al bij RegioLease bestellen. We hebben 3 verschillende uitvoeringen van de Mid Range 1st edition in diverse kleuren beschikbaar:

Prijzen

Uitrusting Basis leasetarief (vanaf 565 euro p/mnd looptijd 60 mnd / 10.000 km)

Uitrusting Plus leasetarief (vanaf 625 euro p/mnd looptijd 60 mnd / 10.000 km)

Uitrusting Max leasetarief (vanaf 680 euro p/mnd looptijd 60 mnd / 10.000 km)

Wil je in een persoonlijk gesprek meer informatie over de Volkswagen ID.3 neem dan contact op

(0314) 376 333 met een van de leaseadviseurs Mark Tiecken mark.tiecken@regiolease.nl of Ron Visser  ron.visser@regiolease.nl

Kijk voor meer info op de website van RegioLease https://www.regiolease.nl/actie/


Terug naar nieuwsoverzicht