Altijd op de hoogte bij RegioLease Kom de nieuwe Audi e-tron in levende lijve bekijken

e-tron exterieur

Kom de nieuwe Audi e-tron in levende lijve bekijken

De start van een nieuwe toekomst begint op 16 oktober

Op dinsdag 18 september jl. was het dan eindelijk zover. In alle vroegte (05:30 uur) werd de eerste volledig elektrische Audi gepresenteerd. De Audi e-tron.

Gaan en staan waar u wilt en een nieuwe vorm van mobiliteit. Met de 100% elektrisch Audi e-tron SUV is dat heel vanzelfsprekend. Of u nu door de stad rijdt of met vrienden onderweg bent naar de zeilboot, de Audi e-tron is er geschikt voor. De eerste fully electric Audi is niet alleen sportief, maar ook net zo veelzijdig inzetbaar als een auto met brandstofmotor.

De e-tron is 4,9 meter lang, 1,94 meter breed en 1,62 meter hoog. De wielbasis bedraagt 2.93 meter. Hierdoor valt de e-tron tussen de Q5 en de Q7. Hij is 24 cm langer dan de Q5 en 10 cm korter dan de Q7. Door het ontbreken van een benzinemotor is er onder de motorkap extra bagageruimte te vinden. Deze ruimte bedraagt 60 liter. Achterin is er 600 liter ruimte, met de banden plat wordt deze ruimte ineens 1.725 liter. De totale auto weegt ongeveer 2.400 kilo, 700 kilo daarvan is het accupakket.

De grote én sportieve Audi heeft vijf zitplaatsen. De e-tron is uitgerust met twee elektromotoren (408 pk) en elektrische vierwielaandrijving. Dat zorgt natuurlijk voor opmerkelijke prestaties en goede rijeigenschappen. Volgens Audi heeft de e-Tron een actieradius van zo’n 400 kilometer. De accu van 95 kWh laadt in een half uurtje op tot 80% via de snelle DC-lader. De topsnelheid is 200 km/h en hij accelereert van 0-100 km/h in minder dan 6 seconden.

De Audi e-tron wordt geproduceerd in de CO2-neutrale Audi-fabriek in Brussel. De eerste leveringen in Europa staan voor begin 2019 gepland. De richtprijs voor de Audi e-tron in Nederland bedraagt 84.100 euro.

 

Voor u een exclusieve preview

Op dinsdag 16 oktober staat de Audi e-tron bij Audi Centrum Doetinchem in de showroom. Wilt u als een van de eersten de nieuwe eerste fully electric Audi e-tron in levende lijve zien? Klik dan hier en meld u dan aan voor deze exclusieve preview.

Meld u aan voor de exclusieve preview

Terug naar nieuwsoverzicht