Altijd op de hoogte bij RegioLease LeasePassie, het laatste nieuws

Onze ster prijkt op het shirt van De Graafschap

Als logistieke dienstverlener dagelijks afhankelijk zijn van de 150 voertuigen, die vanuit ’s-Heerenberg de hele Benelux doorkruisen. En toch wilde Patrick Löwenthal, CEO van Night Star Express, liever niet over auto’s praten.

Bekijk bericht
EuroKit aflevering

EuroKit kiest voor eenheid en uitstraling

Wat een gave aflevering in het zonovergoten Dinxperlo; maar liefst zestien nieuwe VW Bedrijfswagens voor EuroKit. Bijna alle kitapplicateurs van de vestiging Dinxperlo kregen de sleutel van hun nieuwe bus overhandigd en er werd een klein feestje van gemaakt.

Bekijk bericht
e crafter wegligging

De e-Crafter is standaard zeer rijk uitgerust

Nederland heeft zich gecommitteerd aan het Klimaatakkoord van Parijs. We zullen wel moeten want de aarde warmt in een ras tempo op. Steeds meer steden, zoals bijvoorbeeld Amsterdam gaan over tot het weren van vervuilende voertuigen in de binnensteden en laten nog alleen elektrische voertuigen toe, ook voor het beleveren van de binnenstad voor ‘last mile leveringen’.

Bekijk bericht
Mono rijden

Wij van RegioLease adviseren

Dankzij sociale media zijn vrienden, familie en collega’s altijd dichtbij. Soms iets te dichtbij. Zeker als je met een smartphone in je auto stapt. Want elke keer als je een berichtje ontvangt, raak je even afgeleid van het verkeer. Daarom adviseren wij van RegioLease; ‘Rijd Mono’.

Bekijk bericht
Fiscale regeling auto

Auto en fiscaliteit per 1 januari 2019

De Tweede Kamer heeft ingestemd met het Belastingplan voor het jaar 2019 en met de bijbehorende wetsvoorstellen. RegioLease Passie geeft u graag, in samenwerking met KroeseWevers Fiscalisten, een overzicht van de belangrijkste fiscale punten voor de auto.

Bekijk bericht
MONO Campagne

Nieuwe campagne moet het verkeer veiliger maken

Dankzij sociale media zijn collega’s, vrienden en familie altijd dichtbij en altijd bereikbaar. Dat is fijn, maar dat heeft ook negatieve effecten. Bijna botsingen, echte ongelukken of verkeersslachtoffers. U weet dat Appen in het verkeer gevaarlijk is. RegioLease steunt daarom de verkeerscampagne MONO. Lees hier alles over de campagne

Bekijk bericht
e-tron exterieur

Kom de nieuwe Audi e-tron in levende lijve bekijken

Op dinsdag 18 september jl. was het dan eindelijk zover. In alle vroegte (05:30 uur) werd nieuwe Audi e-tron gepresenteerd. Als lezer van RegioLease Passie bieden wij u de mogelijkheid om, als een van de eersten, de nieuwe 100% elektrische Audi te komen bekijken in de showroom van Audi Centrum Doetinchem. Lees hier meer over de preview.

Bekijk bericht
Euro Planit

Een gesprek met Chantal te Pas, manager operations bij Euro Planit in Vorden

Wij zijn te gast bij Euro Planit in Vorden en spreken met Chantal te Pas, manager operations, over de mobiliteit van dit mooie, van oorsprong, Achterhoeks bedrijf. Lees hier meer over dit mooie bedrijf.

Bekijk bericht
Mercedes EQ C

De SUV is hot in autoland

Eigenlijk hadden wij deze RegioLease Passie al eerder willen versturen, maar onze lease adviseur Mark Tiecken wilde persé wachten tot de onthulling van de eerste volledig elektrische SUV van Audi.
Wij vroegen Mark om naast de Audi e-tron ook de Mercedes EQ C en de Seat Tarraco voor u te beschrijven. Lees hier meer

Bekijk bericht

Wanneer wordt een volledig elektrische auto Zakenauto van het jaar?

Met veel enthousiasme kan ik u weer mooi autonieuws melden. De verkoop van volledig elektrische auto’s zit flink in de lift. De Volkswagen e-Golf is daarbij de meest verkochte elektrische auto. En met deze e-Golf is het elektrisch autorijden betaalbaarder dan ooit. Meer weten?

Bekijk bericht