Altijd op de hoogte bij RegioLease LeasePassie, het laatste nieuws

Mazda3: Scherp als jijzelf

De Mazda3 biedt een perfecte balans tussen design, prestaties en efficiëntie. Hij is ontworpen met rijplezier op de eerste plaats, staat te lezen in de folder van de Mazda3. “Het lijkt wel alsof ik die tekst geschreven heb na het rijden met de Mazda3”, vertelt Ron Visser leaseadviseur bij RegioLease. Benieuwd naar zijn bevindingen?

Bekijk bericht

Voorraad-Lease kan voor u de oplossing zijn

Veel automerken hebben te kampen met lange levertijden. Hoe vervelend is het om lang te moeten wachten op een auto waar je het liefst direct mee wilt wegrijden. De nieuwe WLTP-meetmethode noodzaakt fabrikanten hun motoren aan te passen voor de uitstoot van CO2. Dit, in combinatie met de explosieve groei in de vraag naar elektrische- maar ook benzineauto’s, zorgt voor langere levertijden. RegioLease heeft hier voor u natuurlijk een oplossing voor… Lees verder>

Bekijk bericht

Mooie elementen mobiliteit, maar discontinuïteit elektrisch rijden

Op 28 juni 2019 heeft het kabinet in Den Haag het voorstel voor een Klimaatakkoord gepresenteerd. In het voorstel zitten goede elementen, maar ook één heel belangrijke ‘spaak in het wiel’ voor elektrisch rijden in Nederland. Wat zijn de verwachtte gevolgen? Lees verder>

Bekijk bericht
CarFY-website

CarFY, de jongste telg van DAGO

Wij doen steeds vaker onze aankopen online, of het nu gaat om boeken, schoenen of levensmiddelen. We regelen alles vanuit huis en op een tijdstip dat het ons past. Ook steeds meer duurdere producten en diensten, zoals bankzaken en hypotheken. Maar online een gebruikte auto kopen was nog niet echt mogelijk. Met de komst van CarFY is daarin verandering gekomen. Lees verder >

Bekijk bericht

Nu overstappen naar volledig elektrisch autorijden of over twee jaar?

Bekijk bericht

Aanvankelijk was ik huiverig, dat is nu voorbij

Alles is begonnen in een tochtige garage. Terwijl Duitsland in de naoorlogse periode in opbouw is, sticht Bernhard Remmers zijn bedrijf ‘Remmers’ in Löningen (Duitsland). Vanaf het begin zoekt hij naar het persoonlijke gesprek met klanten en leveranciers, detecteert hij vroeg problemen in de bouw en bouwt hij zijn firma in bouwbescherming, kunstharsvloeren houtbescherming en industrielakken langzaam maar zeker uit tot een internationaal bedrijf met vestigingen in heel Europa. Wij spreken met Hendrik-Jan Verweij, algemeen directeur van Remmers BV in Hoogeveen.

Bekijk bericht

Het wordt druk met de introductie van nieuwe modellen

Autojaar 2019 telt naar verwachting honderdtachtig nieuwe modellen. Nooit eerder zijn er in één jaar zoveel noviteiten voortgebracht. Wij vroegen onze lease adviseur Mark Tiecken om er drie modellen uit te pikken. Allen nieuwkomers die binnenkort wel eens op je oprit zouden kunnen staan. Kijk even mee!

Bekijk bericht

Wij zijn volledig afhankelijk van goede mobiliteit

Een bedrijfsuitje, familie-, vrijgezellen-, themafeest of workshop? Het maakt TB events uit Terborg niet uit. TB organiseert in méér dan 500 steden uitjes zoals men dat wil en waar men dat wil. Daarmee is TB Events de grootste speler in de Benelux .

Bekijk bericht

De RegioLease Berijder App

Met onze slogan ‘Autopassie, zonder omwegen’ in het achterhoofd zijn wij steeds op zoek naar nieuwe manieren om de afstand tussen u als berijder en RegioLease te verkleinen. Dit keer introduceren wij de RegioLease Berijders App, met deze app heeft u altijd toegang tot de service die wij onze klanten garanderen.

Bekijk bericht
Private Lease Achterhoek

RegioLease passie voorwoord december

RegioLease Passie voorwoord

Bekijk bericht