Altijd op de hoogte bij RegioLease LeasePassie, het laatste nieuws

Ook RegioLease treft maatregelen in verband met coronavirus

Maatregelen RegioLease m.b.t. Coronavirus

Bekijk bericht

RegioLease Passie voorwoord maart 2020

Wij weten dat we met ons allen een grote klus te klaren hebben. We moeten terug naar het niveau van voor 1990. Het klimaatakkoord is hierover duidelijk; in 2050 moet de CO2 die we uitstoten met 95% zijn teruggebracht, terug naar het niveau van voor 1990.

Bekijk bericht

Ondernemer Jurgen Rutgers is een vlotte rijder

Jurgen Rutgers is directeur-eigenaar van de BeSite Group; BeSite, TripService en TripTicket, een drietal internetbedrijven die sinds 1999 werken aan onlineoplossingen voor haar klanten. BeSite Group is gevestigd in Aalten en werkt voor bedrijven en organisaties door heel Nederland en België. Jurgen rijdt zelf een Volkswagen Passat GTE en wilde wel eens weten hoe de Passat Elegance R hem bevalt.

Bekijk bericht

De fiets van de zaak is helemaal terug

Ontdek het nieuwe fietsplan, de leasefiets is aantrekkelijker dan ooit. Fitter. Slimmer. Duurzamer. De gloednieuwe fietsregeling maakt de fiets van de zaak in 2020 bijzonder aantrekkelijk, ook voor uw bedrijf.

Bekijk bericht

Drie nieuwe 100% elektrische modellen

Vorig jaar was Tesla het meest verkochte elektrische automerk. Maar dat kan anders, dacht onze lease adviseur Mark Tiecken, er zijn méér volledig elektrische automodellen. Naast de Volvo XC40 P8 Recharge beschrijft Mark ook de nieuwe Mazda MX-30, het elektrische broertje van de CX-30 en de Mini Cooper SE.

Bekijk bericht
Krijg ik buitenlandse tankbonnen vergoed?

Hoe krijg ik mijn buitenlandse tankbonnen vergoed?

Heerlijk… op vakantie naar Frankrijk… Sta je aan de kassa bij het tankstation net voorbij Parijs, blijkt dat je je tankpas alleen in Nederland kunt gebruiken. Bonnetjes maar goed bewaren en deze na de vakantie maar declareren bij de baas.

Bekijk bericht

Drie Audi e-tron afleveringen tegelijk aan drie verschillende bedrijven

Drie afleveringen van de Audi e-tron tegelijkertijd, dat gebeurt niet vaak. We spreken met Frans Tijssen van Administratie en Belastingadvies De Veldhoen en Edwin Brouwer van Myrtax Bewindvoering. Geraldo Nijenhuijs was voor dit gesprek niet in de gelegenheid. Drie Audi e-trons aan drie goede bekenden.

Bekijk bericht

DAGO Autowereld op 8 en 9 november

Bezoek DAGO Autowereld in Aalten op 8 en 9 november

Bekijk bericht

RegioLease Passie voorwoord: Elektrische auto wordt meest waardevaste occasion

De afschrijving van de e-auto wordt de laagste van alle auto’s. Lees hier het voorwoord van de RegioLease Passie, juli 2019.

Bekijk bericht

Elektrisch rijden, een stroom aan fiscale voordelen

Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek telde Nederland op 1 januari 2019 bijna 45.000 volledig elektrische personenauto’s. Tweemaal zoveel als een jaar eerder. Veel van deze auto’s wordt zakelijk gereden. De oorzaak van deze stijging is onder andere te verklaren door de verschillende fiscale voordelen die het elektrisch rijden met zich meebrengt. Lees Verder >

Bekijk bericht