Altijd op de hoogte bij RegioLease LeasePassie, het laatste nieuws

helmes wellink touw

Eén van de oudste bedrijven van Doetinchem

Helmes-Wellink is misschien minder bekend in Doetinchem, maar als producent van touw gerenommeerd over heel de wereld. De historie van deze onderneming start in 1868 en is daarmee één van de oudste bedrijven in Doetinchem.

Bekijk bericht
regiolease

Teun ten Have van Toppers Professionals in Doetinchem

Soms stel je een beslissing voor het kiezen voor een nieuwe auto uit. En dan moet er ineens snel gereageerd worden. Dat overkwam ook Teun ten Have, directeur van Toppers Professionals. Uiteindelijk koos hij voor een nieuwe auto via RegioLease. Wij vroegen Teun naar zijn beweegredenen.

Bekijk bericht
files in nederland

Files, fileleed, extra rijtijd en kosten

Nog nooit werd er zo veel auto gereden in Nederland als het afgelopen jaar, meldde het Centraal Bureau voor de Statistiek onlangs. In 2016 zo’n 118,5 miljard. Maar met het aantal kilometers nam ook het aantal files toe. Maar kan het ook anders?

Bekijk bericht
groene kaart regiolease

De groene kaart is in de meeste EU landen niet meer nodig

Bij het verlaten van het etablissement ziet u de tegemoet komende auto te laat en maakt u schade. Kunt u dan aantonen dat uw auto verzekerd is? Moet u overigens de groene kaart bij uw autopapieren hebben?

Bekijk bericht

Nieuwkomers LeasePassie

Onze leaseadviseur Mark Tiecken is weer op zoek gegaan naar interessante nieuwkomers voor de leasemarkt. Lang hoefde hij niet te zoeken en bleef redelijk dicht bij huis. Lees meer.

Bekijk bericht

“Deze Toyota C-HR glijdt over de Achterhoekse wegen!”

“De Toyota C-HR Hybrid is een betrouwbare auto met een uiterlijk waar je wel van moet gaan houden”, althans dat beweert RegioLease Wagenparkbeheerder Erik Damen. Lees verder.

Bekijk bericht

Privé gebruik auto houdt de rechter bezig

Zoals u wel bekend zal zijn, dient een lease-rijder een bepaald bedrag bij zijn of haar inkomen op te tellen wanneer hij of zij per jaar meer dan 500 kilometers privé rijdt. Dit blijft voor veel lease-rijders een doorn in het oog. >>> Lees hier meer over.

Bekijk bericht

“RegioLease denkt mee en komt met oplossingen”

Homeishome.nl is dé woonwebsite, met eigentijdse meubels en woningaccessoires. Mooi, betaalbaar en snel geleverd. Dat moet logistiek wel goed in elkaar steken. Lees meer.

Bekijk bericht

Prinsjesdag en de miljoenennota

Eéns per jaar maakt de koning gebruik van een andere ‘Auto van de Zaak’. De Gouden Koets staat in de garage dus werd de Glazen Koets van stal gehaald. Lees meer.

Bekijk bericht
jeroen-pluijm-lease-manager

RegioLease voorwoord: Het is zomer. Ga golfen!

Vanaf 1 juli 2017 krijgen wij voor het eerst te maken met het verstrijken van de 60-maandentermijn. Maar hoe zit dat nu met de 60-maandentermijn rondom de bijtelling als je al een lease-auto rijdt.

Bekijk bericht