Altijd op de hoogte bij RegioLease LeasePassie, het laatste nieuws

Ongeluk in het buitenland? Lees hier wat u het best kunt doen.

De vakanties staan weer voor de deur. Ga je met de auto op vakantie, zorg er dan voor dat het Europees schadeformulier in je auto ligt. Annemiek van Eijsden, servicemedewerkster van RegioLease, geeft je een aantal waardevolle tips bij het gebruik ervan.

Bekijk bericht

Maakt u maximaal gebruik van het lagere bijtellingspercentage?

Met ingang van 1 januari 2017 is het algemene bijtellingspercentage voor het privégebruik auto van de zaak verlaagd van 25% naar 22%. Heeft u een leaseauto met een datum eerste toelating ná 1 juli 2012 en geniet u een bijtellingspercentage dat lager is dan het huidige algemene bijtellingspercentage van 22%, let dan op!

Bekijk bericht
elektrisch opladen

500 km snelladen in een kwartier

Elektrisch rijden wordt zo langzamerhand serieus interessant. In de autowereld worden flinke stappen gezet. De aanschafprijzen beginnen langzaam te dalen en het opladen gaat steeds sneller.

Bekijk bericht

Henk de Jong is óók gek op auto’s

Henk de Jong, de gepassioneerde coach van de Graafschap, kreeg van ons een testauto mee; de gloednieuwe ŠKODA KAROQ. Van Henk wilden wij wel eens weten wat hij van dit nieuwe model vindt.

Bekijk bericht

Veel primeurs tijdens Autosalon van Genève

Tijdens de Autosalon van Genève werden er tientallen nieuwe modellen getoond. Wij vroegen onze lease adviseur Mark Tiecken om drie modellen, allen primeurs, voor u uit te lichten.

Bekijk bericht
helmes wellink touw

Eén van de oudste bedrijven van Doetinchem

Helmes-Wellink is misschien minder bekend in Doetinchem, maar als producent van touw gerenommeerd over heel de wereld. De historie van deze onderneming start in 1868 en is daarmee één van de oudste bedrijven in Doetinchem.

Bekijk bericht
regiolease

Teun ten Have van Toppers Professionals in Doetinchem

Soms stel je een beslissing voor het kiezen voor een nieuwe auto uit. En dan moet er ineens snel gereageerd worden. Dat overkwam ook Teun ten Have, directeur van Toppers Professionals. Uiteindelijk koos hij voor een nieuwe auto via RegioLease. Wij vroegen Teun naar zijn beweegredenen.

Bekijk bericht
files in nederland

Files, fileleed, extra rijtijd en kosten

Nog nooit werd er zo veel auto gereden in Nederland als het afgelopen jaar, meldde het Centraal Bureau voor de Statistiek onlangs. In 2016 zo’n 118,5 miljard. Maar met het aantal kilometers nam ook het aantal files toe. Maar kan het ook anders?

Bekijk bericht
groene kaart regiolease

De groene kaart is in de meeste EU landen niet meer nodig

Bij het verlaten van het etablissement ziet u de tegemoet komende auto te laat en maakt u schade. Kunt u dan aantonen dat uw auto verzekerd is? Moet u overigens de groene kaart bij uw autopapieren hebben?

Bekijk bericht

Nieuwkomers LeasePassie

Onze leaseadviseur Mark Tiecken is weer op zoek gegaan naar interessante nieuwkomers voor de leasemarkt. Lang hoefde hij niet te zoeken en bleef redelijk dicht bij huis. Lees meer.

Bekijk bericht