Altijd op de hoogte bij RegioLease LeasePassie, het laatste nieuws

e-tron exterieur

Kom de nieuwe Audi e-tron in levende lijve bekijken

Op dinsdag 18 september jl. was het dan eindelijk zover. In alle vroegte (05:30 uur) werd nieuwe Audi e-tron gepresenteerd. Als lezer van RegioLease Passie bieden wij u de mogelijkheid om, als een van de eersten, de nieuwe 100% elektrische Audi te komen bekijken in de showroom van Audi Centrum Doetinchem. Lees hier meer over de preview.

Bekijk bericht
Euro Planit

Een gesprek met Chantal te Pas, manager operations bij Euro Planit in Vorden

Wij zijn te gast bij Euro Planit in Vorden en spreken met Chantal te Pas, manager operations, over de mobiliteit van dit mooie, van oorsprong, Achterhoeks bedrijf. Lees hier meer over dit mooie bedrijf.

Bekijk bericht
Mercedes EQ C

De SUV is hot in autoland

Eigenlijk hadden wij deze RegioLease Passie al eerder willen versturen, maar onze lease adviseur Mark Tiecken wilde persé wachten tot de onthulling van de eerste volledig elektrische SUV van Audi.
Wij vroegen Mark om naast de Audi e-tron ook de Mercedes EQ C en de Seat Tarraco voor u te beschrijven. Lees hier meer

Bekijk bericht
leaseadviseur test hyundai kona electric 1

Een nieuwbakken leaseadviseur test de nieuwe SUV van Hyundai

Graag stellen wij u onze nieuwe leaseadviseur, Pieter Beemer, aan u voor. We vonden het een goed idee om hem direct maar de nieuwe Hyundai KONA Electric mee te geven. We zijn benieuwd naar zijn rijervaringen. Lees hier verder

Bekijk bericht

Wanneer wordt een volledig elektrische auto Zakenauto van het jaar?

Met veel enthousiasme kan ik u weer mooi autonieuws melden. De verkoop van volledig elektrische auto’s zit flink in de lift. De Volkswagen e-Golf is daarbij de meest verkochte elektrische auto. En met deze e-Golf is het elektrisch autorijden betaalbaarder dan ooit. Meer weten?

Bekijk bericht

Heilbron – ‘Voor ons is het zakendoen een wisselwerking.’

Heilbron is sinds een aantal jaren klant bij RegioLease. Dit grote bedrijf is regelmatig in het nieuws door overnames en fusies. Wij gingen langs voor een gesprek met Frank Germans, vennoot bij Heilbron.

Bekijk bericht

Sportief en zakelijk tegelijk; de KIA Stinger!

Bouwen aan sterke merken, dát is wat ze bij I-Pulse het liefst doen. Met opdrachtgevers uit heel Nederland werken zij vanuit Doetinchem. Wij gaven Nino Uijting, de creatieve en commerciële geest bij I-Pulse, de KIA Stinger GT Line mee voor een testrit.

Bekijk bericht

Ongeluk in het buitenland? Lees hier wat u het best kunt doen.

De vakanties staan weer voor de deur. Ga je met de auto op vakantie, zorg er dan voor dat het Europees schadeformulier in je auto ligt. Annemiek van Eijsden, servicemedewerkster van RegioLease, geeft je een aantal waardevolle tips bij het gebruik ervan.

Bekijk bericht

Maakt u maximaal gebruik van het lagere bijtellingspercentage?

Met ingang van 1 januari 2017 is het algemene bijtellingspercentage voor het privégebruik auto van de zaak verlaagd van 25% naar 22%. Heeft u een leaseauto met een datum eerste toelating ná 1 juli 2012 en geniet u een bijtellingspercentage dat lager is dan het huidige algemene bijtellingspercentage van 22%, let dan op!

Bekijk bericht
elektrisch opladen

500 km snelladen in een kwartier

Elektrisch rijden wordt zo langzamerhand serieus interessant. In de autowereld worden flinke stappen gezet. De aanschafprijzen beginnen langzaam te dalen en het opladen gaat steeds sneller.

Bekijk bericht