Altijd op de hoogte bij RegioLease LeasePassie, het laatste nieuws

CarFY-website

CarFY, de jongste telg van DAGO

Wij doen steeds vaker onze aankopen online, of het nu gaat om boeken, schoenen of levensmiddelen. We regelen alles vanuit huis en op een tijdstip dat het ons past. Ook steeds meer duurdere producten en diensten, zoals bankzaken en hypotheken. Maar online een gebruikte auto kopen was nog niet echt mogelijk. Met de komst van CarFY is daarin verandering gekomen. Lees verder >

Bekijk bericht

Nu overstappen naar volledig elektrisch autorijden of over twee jaar?

Bekijk bericht

Aanvankelijk was ik huiverig, dat is nu voorbij

Alles is begonnen in een tochtige garage. Terwijl Duitsland in de naoorlogse periode in opbouw is, sticht Bernhard Remmers zijn bedrijf ‘Remmers’ in Löningen (Duitsland). Vanaf het begin zoekt hij naar het persoonlijke gesprek met klanten en leveranciers, detecteert hij vroeg problemen in de bouw en bouwt hij zijn firma in bouwbescherming, kunstharsvloeren houtbescherming en industrielakken langzaam maar zeker uit tot een internationaal bedrijf met vestigingen in heel Europa. Wij spreken met Hendrik-Jan Verweij, algemeen directeur van Remmers BV in Hoogeveen.

Bekijk bericht

Het wordt druk met de introductie van nieuwe modellen

Autojaar 2019 telt naar verwachting honderdtachtig nieuwe modellen. Nooit eerder zijn er in één jaar zoveel noviteiten voortgebracht. Wij vroegen onze lease adviseur Mark Tiecken om er drie modellen uit te pikken. Allen nieuwkomers die binnenkort wel eens op je oprit zouden kunnen staan. Kijk even mee!

Bekijk bericht

Wij zijn volledig afhankelijk van goede mobiliteit

Een bedrijfsuitje, familie-, vrijgezellen-, themafeest of workshop? Het maakt TB events uit Terborg niet uit. TB organiseert in méér dan 500 steden uitjes zoals men dat wil en waar men dat wil. Daarmee is TB Events de grootste speler in de Benelux .

Bekijk bericht

De RegioLease Berijder App

Met onze slogan ‘Autopassie, zonder omwegen’ in het achterhoofd zijn wij steeds op zoek naar nieuwe manieren om de afstand tussen u als berijder en RegioLease te verkleinen. Dit keer introduceren wij de RegioLease Berijders App, met deze app heeft u altijd toegang tot de service die wij onze klanten garanderen.

Bekijk bericht
Private Lease Achterhoek

RegioLease passie voorwoord december

RegioLease Passie voorwoord

Bekijk bericht

Onze ster prijkt op het shirt van De Graafschap

Als logistieke dienstverlener dagelijks afhankelijk zijn van de 150 voertuigen, die vanuit ’s-Heerenberg de hele Benelux doorkruisen. En toch wilde Patrick Löwenthal, CEO van Night Star Express, liever niet over auto’s praten.

Bekijk bericht
EuroKit aflevering

EuroKit kiest voor eenheid en uitstraling

Wat een gave aflevering in het zonovergoten Dinxperlo; maar liefst zestien nieuwe VW Bedrijfswagens voor EuroKit. Bijna alle kitapplicateurs van de vestiging Dinxperlo kregen de sleutel van hun nieuwe bus overhandigd en er werd een klein feestje van gemaakt.

Bekijk bericht
e crafter wegligging

De e-Crafter is standaard zeer rijk uitgerust

Nederland heeft zich gecommitteerd aan het Klimaatakkoord van Parijs. We zullen wel moeten want de aarde warmt in een ras tempo op. Steeds meer steden, zoals bijvoorbeeld Amsterdam gaan over tot het weren van vervuilende voertuigen in de binnensteden en laten nog alleen elektrische voertuigen toe, ook voor het beleveren van de binnenstad voor ‘last mile leveringen’.

Bekijk bericht