Altijd op de hoogte bij RegioLease LeasePassie, het laatste nieuws

Wij zijn volledig afhankelijk van goede mobiliteit

Een bedrijfsuitje, familie-, vrijgezellen-, themafeest of workshop? Het maakt TB events uit Terborg niet uit. TB organiseert in méér dan 500 steden uitjes zoals men dat wil en waar men dat wil. Daarmee is TB Events de grootste speler in de Benelux .

Bekijk bericht

De RegioLease Berijder App

Met onze slogan ‘Autopassie, zonder omwegen’ in het achterhoofd zijn wij steeds op zoek naar nieuwe manieren om de afstand tussen u als berijder en RegioLease te verkleinen. Dit keer introduceren wij de RegioLease Berijders App, met deze app heeft u altijd toegang tot de service die wij onze klanten garanderen.

Bekijk bericht
Private Lease Achterhoek

RegioLease passie voorwoord december

RegioLease Passie voorwoord

Bekijk bericht

Onze ster prijkt op het shirt van De Graafschap

Als logistieke dienstverlener dagelijks afhankelijk zijn van de 150 voertuigen, die vanuit ’s-Heerenberg de hele Benelux doorkruisen. En toch wilde Patrick Löwenthal, CEO van Night Star Express, liever niet over auto’s praten.

Bekijk bericht
EuroKit aflevering

EuroKit kiest voor eenheid en uitstraling

Wat een gave aflevering in het zonovergoten Dinxperlo; maar liefst zestien nieuwe VW Bedrijfswagens voor EuroKit. Bijna alle kitapplicateurs van de vestiging Dinxperlo kregen de sleutel van hun nieuwe bus overhandigd en er werd een klein feestje van gemaakt.

Bekijk bericht
e crafter wegligging

De e-Crafter is standaard zeer rijk uitgerust

Nederland heeft zich gecommitteerd aan het Klimaatakkoord van Parijs. We zullen wel moeten want de aarde warmt in een ras tempo op. Steeds meer steden, zoals bijvoorbeeld Amsterdam gaan over tot het weren van vervuilende voertuigen in de binnensteden en laten nog alleen elektrische voertuigen toe, ook voor het beleveren van de binnenstad voor ‘last mile leveringen’.

Bekijk bericht
Mono rijden

Wij van RegioLease adviseren

Dankzij sociale media zijn vrienden, familie en collega’s altijd dichtbij. Soms iets te dichtbij. Zeker als je met een smartphone in je auto stapt. Want elke keer als je een berichtje ontvangt, raak je even afgeleid van het verkeer. Daarom adviseren wij van RegioLease; ‘Rijd Mono’.

Bekijk bericht
Fiscale regeling auto

Auto en fiscaliteit per 1 januari 2019

De Tweede Kamer heeft ingestemd met het Belastingplan voor het jaar 2019 en met de bijbehorende wetsvoorstellen. RegioLease Passie geeft u graag, in samenwerking met KroeseWevers Fiscalisten, een overzicht van de belangrijkste fiscale punten voor de auto.

Bekijk bericht
Prinsjesdag

RegioLease Passie voorwoord

Het was even afwachten waarmee het kabinet op de derde dinsdag van september zou komen. Nogal wat leaseautorijders vroegen zich namelijk af óf en wát er gaat veranderen. Zouden op Prinsjesdag grote wijzigingen worden voorgesteld?

Bekijk bericht
MONO Campagne

Nieuwe campagne moet het verkeer veiliger maken

Dankzij sociale media zijn collega’s, vrienden en familie altijd dichtbij en altijd bereikbaar. Dat is fijn, maar dat heeft ook negatieve effecten. Bijna botsingen, echte ongelukken of verkeersslachtoffers. U weet dat Appen in het verkeer gevaarlijk is. RegioLease steunt daarom de verkeerscampagne MONO. Lees hier alles over de campagne

Bekijk bericht