Altijd op de hoogte bij RegioLease LeasePassie, het laatste nieuws

De fiets van de zaak is helemaal terug

Ontdek het nieuwe fietsplan, de leasefiets is aantrekkelijker dan ooit. Fitter. Slimmer. Duurzamer. De gloednieuwe fietsregeling maakt de fiets van de zaak in 2020 bijzonder aantrekkelijk, ook voor uw bedrijf.

Bekijk bericht

Drie nieuwe 100% elektrische modellen

Vorig jaar was Tesla het meest verkochte elektrische automerk. Maar dat kan anders, dacht onze lease adviseur Mark Tiecken, er zijn méér volledig elektrische automodellen. Naast de Volvo XC40 P8 Recharge beschrijft Mark ook de nieuwe Mazda MX-30, het elektrische broertje van de CX-30 en de Mini Cooper SE.

Bekijk bericht
Krijg ik buitenlandse tankbonnen vergoed?

Hoe krijg ik mijn buitenlandse tankbonnen vergoed?

Heerlijk… op vakantie naar Frankrijk… Sta je aan de kassa bij het tankstation net voorbij Parijs, blijkt dat je je tankpas alleen in Nederland kunt gebruiken. Bonnetjes maar goed bewaren en deze na de vakantie maar declareren bij de baas.

Bekijk bericht

Drie Audi e-tron afleveringen tegelijk aan drie verschillende bedrijven

Drie afleveringen van de Audi e-tron tegelijkertijd, dat gebeurt niet vaak. We spreken met Frans Tijssen van Administratie en Belastingadvies De Veldhoen en Edwin Brouwer van Myrtax Bewindvoering. Geraldo Nijenhuijs was voor dit gesprek niet in de gelegenheid. Drie Audi e-trons aan drie goede bekenden.

Bekijk bericht

DAGO Autowereld op 8 en 9 november

Bezoek DAGO Autowereld in Aalten op 8 en 9 november

Bekijk bericht

RegioLease Passie voorwoord: Elektrische auto wordt meest waardevaste occasion

De afschrijving van de e-auto wordt de laagste van alle auto’s. Lees hier het voorwoord van de RegioLease Passie, juli 2019.

Bekijk bericht

Elektrisch rijden, een stroom aan fiscale voordelen

Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek telde Nederland op 1 januari 2019 bijna 45.000 volledig elektrische personenauto’s. Tweemaal zoveel als een jaar eerder. Veel van deze auto’s wordt zakelijk gereden. De oorzaak van deze stijging is onder andere te verklaren door de verschillende fiscale voordelen die het elektrisch rijden met zich meebrengt. Lees Verder >

Bekijk bericht

Mazda3: Scherp als jijzelf

De Mazda3 biedt een perfecte balans tussen design, prestaties en efficiëntie. Hij is ontworpen met rijplezier op de eerste plaats, staat te lezen in de folder van de Mazda3. “Het lijkt wel alsof ik die tekst geschreven heb na het rijden met de Mazda3”, vertelt Ron Visser leaseadviseur bij RegioLease. Benieuwd naar zijn bevindingen?

Bekijk bericht

Voorraad-Lease kan voor u de oplossing zijn

Veel automerken hebben te kampen met lange levertijden. Hoe vervelend is het om lang te moeten wachten op een auto waar je het liefst direct mee wilt wegrijden. De nieuwe WLTP-meetmethode noodzaakt fabrikanten hun motoren aan te passen voor de uitstoot van CO2. Dit, in combinatie met de explosieve groei in de vraag naar elektrische- maar ook benzineauto’s, zorgt voor langere levertijden. RegioLease heeft hier voor u natuurlijk een oplossing voor… Lees verder>

Bekijk bericht

Mooie elementen mobiliteit, maar discontinuïteit elektrisch rijden

Op 28 juni 2019 heeft het kabinet in Den Haag het voorstel voor een Klimaatakkoord gepresenteerd. In het voorstel zitten goede elementen, maar ook één heel belangrijke ‘spaak in het wiel’ voor elektrisch rijden in Nederland. Wat zijn de verwachtte gevolgen? Lees verder>

Bekijk bericht