Altijd op de hoogte bij RegioLease LeasePassie, het laatste nieuws

Kia e-Niro versus VW ID.3

De nieuwe Volkswagen ID.3 is nu alweer een aantal maanden op de weg en de reacties zijn goed. Voor RegioLease Passie een goed moment om de nieuwe ID.3 mee te geven voor een rijtest.

Bekijk bericht

Wil je een elektrische auto gaan rijden, doe het dan nu

Wil je elektrisch gaan rijden, doe het dan nu

Bekijk bericht

Elektrisch rijden en fiscaliteit, recapitulatie!

In dit artikel praten wij u bij over de huidige stand van de fiscaliteiten rondom elektrisch rijden.

Bekijk bericht

Voorwoord LeasePassie door Jeroen Pluijm

Sinds de versoepeling van de ‘intelligente lock down’ verplaatsen wij ons weer meer. Treinen rijden weer, er ontstaan weer files en het aantal tankbeurten bij de benzinepomp en laadpalen neemt weer toe. Maar onze mobiliteit is nog lang niet op het peil van vóór de uitbraak, begin maart.
De vraag is ‘wat zijn de blijvende effecten van het COVID-19 virus op onze mobiliteit?’ Ik zie drie trends.

Bekijk bericht

De Volkswagen ID.3: Nu te bestellen

Eindelijk een elektrische auto zonder de nadelen van een elektrische auto. Met het gebruiksgemak en comfort dat je van een Volkswagen gewend bent. En met een actieradius die je het vertrouwen geeft om ook voor elektrisch rijden te kiezen. Stap over. Stap in.

Bekijk bericht

Mark Tiecken: SEAT zet met deze Leon een grote stap voorwaarts

De nieuwe SEAT Leon: made in Barcelona, made with love, schrijft SEAT in haar brochure. Het is inmiddels de vierde generatie Leon. Born in the sun, een nieuw design, meer karakter en meer gemak. Wij vroegen Mark Tiecken deze nieuwe SEAT Leon eens pittig aan de tand te voelen

Bekijk bericht

11 nieuwe Caddy’s voor Verhoeven Vastgoedverbeteraars

Eind mei leverde RegioLease 11 gloednieuwe Caddy’s af bij Verhoeven Vastgoedverbeteraars. Een derde vloot auto’s die geleverd zijn door RegioLease. Een bewuste keuze, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en regionaal partnerschap

Bekijk bericht

Maatwerk oplossingen met oog voor duurzaamheid

Doordat wij begin maart in de ‘intelligente lockdown’ gingen is het denken over mobiliteit veranderd. Door urenlang in de file, de parkeerproblemen en een roep om duurzaamheid, is er meer behoefte aan flexibele mobiliteit.

Bekijk bericht

Lease a Bike: Je voelt je fitter, slimmer en bent duurzamer

Sinds de uitbraak van het coronavirus fietst 21% van de werknemers meer én vaker naar het werk. Dat blijkt uit een recent onderzoek van de ANWB. Maar liefst 27% van de respondenten geeft aan te verwachten dat zij ook na de crisis vaker de fiets of e-bike te willen pakken. Het voordeel voor de werkgever; fietsen houdt je werknemers energiek, fit en verlaagt het ziekteverzuim.

Bekijk bericht

Toename autoverhuur door Corona

Nu de coronamaatregelen zijn versoepeld en er meer gereisd mag worden ziet Ron Visser, accountmanager van RegioAutoverhuur, een toename in de verhuur van personenauto’s en bedrijfswagens.

Bekijk bericht