Altijd op de hoogte bij RegioLease LeasePassie, het laatste nieuws

mercedes e klasse

Nieuwkomers

Op zoek naar nieuwkomers op de leasemarkt, was onze autofanaat Mark Tiecken de afgelopen periode snel klaar. Mark, liefhebber van fraai gelijnde, sportieve en uitgesproken auto’s koos blind voor de Audi Q2, Mercedes E-klasse en de Volvo S90 en V90. Prachtige auto’s waar u zakelijk en privé heel goed mee voor de dag kunt komen.

Bekijk bericht

RegioAutoverhuur: Schoon op weg met Gerrit Jansen

U levert uw huurauto van RegioAutoverhuur in, en dan? Hoe netjes u ook bent omgegaan met de auto, wij maken hem altijd weer helemaal schoon. Zodat de volgende huurder een spic en span huurauto meekrijgt. Gerrit Jansen, al 35 jaar in dienst is bij DAGO Autogroep, weet er alles van. Hij zorgt ervoor dat u schoon op weg kunt met de auto’s van RegioAutoverhuur.

Bekijk bericht

Regelzucht in Nederland

Ik hoorde laatst op de radio een buitenlandse hoogleraar een verklaring geven waarom Nederlanders zo over het weer mopperen. Volgens hem had dat te maken met de dwangmatige behoefte om dingen aan regels te binden en zo overal controle over te hebben. Het weer laat zich echter niet vangen in regels en wetten, maar automobiliteit wel. Er blijven maar politici opstaan die steeds weer nieuwe regeltjes bedenken om het autogebruik in Nederland te beteugelen. Soms word ik daar wel een beetje opstandig van.

Bekijk bericht

Fleetowner is tevreden over de plug-in hybride

Hoewel het besparingsmotief bij fleetowners bij de inzet van plug-in hybrides nauwelijks een rol speelt, is men toch tevreden over de verbruiksprestaties van de PHEV. Dat blijkt uit onderzoek onder 100 fleetowners – en die uitkomst heeft de onderzoekers ronduit verbaasd. De PHEV blijkt zo gek nog niet.

Bekijk bericht

Motie aangenomen: Enkel emissieloze auto’s in 2025

De ambitieuze motie van de PvdA om in 2025 enkel nog nieuwe emissieloze auto’s te verkopen is aangenomen, maar wel in afgezwakte vorm. Nu is afgesproken dat Nederland moet “streven naar het louter verkopen van emissieloze (nieuwe) auto’s in 2025”.

Bekijk bericht

De klassieker heeft het weer gedaan!

Het blijft tobben. Is de benzineprijs gedaald naar een niveau dat je met je prachtige klassieke Volvo 121 best weer een tripje kunt maken, mag je van de wethouder Duurzaamheid van Rotterdam de stad niet meer in. “Iedere Rotterdammer heeft recht op gezonde lucht. Autoverkeer is met 50% de grote boosdoener,” sprak hij parmantig. En hij breidde meteen de milieuzone uit, waarbinnen oudere diesels en benzineauto’s niet meer mogen komen. Ook niet als ze stil staan, want dan moet je voor die oudere auto extra parkeerbelasting betalen.

Bekijk bericht

Hollarts Plastic Group te Didam groeit; het wagenpark groeit mee.

De kunststofproducten van Hollarts Plastic Group vinden hun weg naar klanten in heel Europa. Zeker na de recente uitbreiding van de organisatie met een vestiging in Eindhoven mag Hollarts zich een speler van belang noemen op de markt van kunststof spuitgietproducten. Met het groeien van het bedrijf, groeit ook het wagenpark mee. En daarin speelt Regio Lease een belangrijke rol.

Bekijk bericht

RegioRelatie LBA Projectbureau brengt wagenparkbeheer onder bij RegioLease

Begin januari leverde RegioLease 13 gloednieuwe Caddy’s af bij LBA Projectbureau. Tegelijkertijd nam RegioLease het complete wagenparkbeheer van het Groenlose projectbureau over. Een bewuste keuze, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en lokaal partnerschap.

Bekijk bericht

RegioLease presenteert handige tool voor locatiebepaling

Daar staat u dan, gestrand met een kapotte auto, maar u heeft geen flauw idee waar u bent. Lastig voor onze hulpdienst, want we willen u graag snel weer op weg helpen. Vanaf nu weten we snel waar u zich bevindt dankzij GPS per SMS, een handige locatietool die per direct gratis wordt toegevoegd aan de hulpverlening van elke RegioLease berijder.

Bekijk bericht

Ron Visser spot de Mazda CX-3: De ondergewaardeerde leaseauto

Kies je voor een mooie auto, of voor een auto met een lekker lage bijtelling? Tot 2015 zullen veel berijders vooral aan hun portemonnee hebben gedacht: en terecht. Maar nu in 2016 veel 14% en 20% bijtellingsauto’s in het 21% tarief vallen, maakt dat de weg vrij voor een keuze met je hart.

Bekijk bericht