Altijd op de hoogte bij RegioLease LeasePassie, het laatste nieuws

Meest vergeten items in leaseauto’s!

Na het inleveren van leaseauto’s blijft er wel eens wat achter! Uit onderzoek blijkt dat in maar liefst 1 op de 5 ingeleverde lease- of huurauto’s persoonlijke bezittingen worden vergeten of achtergelaten. RegioLease zette de meest vergeten items op een rijtje!

Bekijk bericht
Verlengen leasecontract

Langer lage bijtelling door verlengen leasecontract. Wel of geen goed idee?

U rijdt momenteel een zakelijke auto met 0%, 7% of 14% bijtelling. U twijfelt om uw leasecontract te verlengen zodat u langer kunt profiteren van het fiscale voordeel. Is het verlengen van het leasecontract aantrekkelijk of niet? RegioLease zocht het uit!

Bekijk bericht

Ruim 20.000 Nederlanders op vakantie met deelauto

Op vakantie met de auto van de buren. Ruim 20.000 Nederlanders kozen er deze zomer al voor om op vakantie te gaan met een deelauto. Dat blijkt uit cijfers van SnappCar.nl, het grootste autodeelplatform waar je als particulier je auto kunt delen met iemand anders.

Bekijk bericht

Opbouw schadevrije jaren voor leaserijder

Vanaf heden is het ook voor leaserijders mogelijk om schadevrije jaren op te bouwen. Een afspraak tussen het Verbond van Verzekeraars en de VNA maakt dit mogelijk.

Bekijk bericht

Over auto’s, kilometers, mannen en vrouwen

De meeste berijders bij RegioLease zijn man. Al zien we wel een duidelijke verschuiving. Steeds meer vrouwen rijden een leaseauto, maar toch valt op dat mannen nog steeds de meeste kilometers per jaar maken. Voor ons was dat reden om eens te bekijken hoe het nu precies zit met auto’s, kilometers, mannen en vrouwen.

Bekijk bericht

Mercedes Sprinter voor Drai Display Solutions

Drai Display Solutions is al meer dan 70 jaar de specialist op het gebied van display-oplossingen voor merkfabrikanten zoals Coca Cola en Unilever. Drai, onderdeel van de Virupa Groep, maakt een gezonde groei door en least sinds kort een Mercedes Sprinter bij RegioLease. Wij namen een kijkje bij deze Apeldoornse RegioRelatie.

Bekijk bericht

SEAT-showroom wordt 100% energieneutraal

De verbouwing van het SEAT-pand van ons moederbedrijf DAGO in Doetinchem is in volle gang. Er wordt hard gewerkt om een prachtige nieuwe presentatieruimte aan onze modellen te geven, maar er komt veel meer bij kijken. De nieuwe SEAT showroom wordt namelijk energieneutraal. En dat betekent dat het nieuwe pand alleen energie gaat gebruiken van puur duurzame bronnen.

Bekijk bericht

Auto huren? Nergens goedkoper dan in Nederland

Een auto huren duur? Niet in Nederland. Uit onderzoek door Huurautoverzekering.com blijkt namelijk, dat ons land in Europa op de eerste plaats staat als het gaat om de goedkoopste autoverhuur. Benieuwd waar u het meeste betaalt? En hoe de tarieven zijn opgebouwd? We vertellen het u graag.

Bekijk bericht

Pech onderweg? RegioLease Hulpdienst gaat voor een 9+ beleving

Daar staat u dan, met pech langs de kant van de weg. Onderweg naar een zakelijke afspraak. Of ergens in Europa, bijna op uw vakantiebestemming. Natuurlijk wilt u zo snel mogelijk weer verder. Het liefst in uw eigen auto. De RegioLease Hulpdienst zorgt ervoor. En gaat graag net dat stapje verder om u een 9+ beleving te geven.

Bekijk bericht

Voorbij met het appen in de auto?

Het ene na het andere onderzoek toont aan dat smartphonegebruik in het verkeer leidt tot ongelukken, onnodige schades, stress en zelfs doden. Menig bedrijf verbiedt het gebruik ervan in de auto, maar naleving is lastig. De SafeDrivePod moet uitkomst bieden. “Het is de eerste sluitende oplossing in de markt.”

Bekijk bericht