Altijd op de hoogte bij RegioLease LeasePassie, het laatste nieuws

SEAT-showroom wordt 100% energieneutraal

De verbouwing van het SEAT-pand van ons moederbedrijf DAGO in Doetinchem is in volle gang. Er wordt hard gewerkt om een prachtige nieuwe presentatieruimte aan onze modellen te geven, maar er komt veel meer bij kijken. De nieuwe SEAT showroom wordt namelijk energieneutraal. En dat betekent dat het nieuwe pand alleen energie gaat gebruiken van puur duurzame bronnen.

Bekijk bericht

Auto huren? Nergens goedkoper dan in Nederland

Een auto huren duur? Niet in Nederland. Uit onderzoek door Huurautoverzekering.com blijkt namelijk, dat ons land in Europa op de eerste plaats staat als het gaat om de goedkoopste autoverhuur. Benieuwd waar u het meeste betaalt? En hoe de tarieven zijn opgebouwd? We vertellen het u graag.

Bekijk bericht

Pech onderweg? RegioLease Hulpdienst gaat voor een 9+ beleving

Daar staat u dan, met pech langs de kant van de weg. Onderweg naar een zakelijke afspraak. Of ergens in Europa, bijna op uw vakantiebestemming. Natuurlijk wilt u zo snel mogelijk weer verder. Het liefst in uw eigen auto. De RegioLease Hulpdienst zorgt ervoor. En gaat graag net dat stapje verder om u een 9+ beleving te geven.

Bekijk bericht

Voorbij met het appen in de auto?

Het ene na het andere onderzoek toont aan dat smartphonegebruik in het verkeer leidt tot ongelukken, onnodige schades, stress en zelfs doden. Menig bedrijf verbiedt het gebruik ervan in de auto, maar naleving is lastig. De SafeDrivePod moet uitkomst bieden. “Het is de eerste sluitende oplossing in de markt.”

Bekijk bericht

Waarom is de Superb leaseauto van het jaar?

Een heel jaar lang mag de ŠKODA Superb zich ‘Leaseauto van het Jaar’ noemen. Een belangrijke onderscheiding, want er valt voor leaserijders behoorlijk wat te kiezen in de verschillende segmenten. Daarom de terechte vraag: om welke redenen werd de ŠKODA Superb unaniem als winnaar verkozen? Fleetwise zag er 10.

Bekijk bericht

RegioRelatie Rots Bouw presenteert nieuwe huisstijl op wagenpark

Bouwbedrijf Rots Bouw, met vestigingen in Aalten en Zevenaar, is sinds drie jaar klant bij RegioLease. Voor de bouwuitvoerders least het familiebedrijf sinds kort zes Peugeots. En die zijn net als de bedrijfsbussen van Rots Bouw allemaal opnieuw bestickerd met de gerestylde huisstijl. RegioLease Passie ging even langs om het resultaat te bekijken en te horen of alles naar wens is.

Bekijk bericht

Autobelastingen in de toekomst

Op 12 april jl. heeft de Tweede Kamer ingestemd met de plannen van het kabinet op het gebied van autobelastingen voor de periode 2017-2020. Zoals het er nu voor staat gelden er vanaf 2017 nog maar twee bijtellingspercentages, wordt de BPM afgebouwd en gaan de tarieven voor de motorrijtuigenbelasting omlaag.

Bekijk bericht
mercedes e klasse

Nieuwkomers

Op zoek naar nieuwkomers op de leasemarkt, was onze autofanaat Mark Tiecken de afgelopen periode snel klaar. Mark, liefhebber van fraai gelijnde, sportieve en uitgesproken auto’s koos blind voor de Audi Q2, Mercedes E-klasse en de Volvo S90 en V90. Prachtige auto’s waar u zakelijk en privé heel goed mee voor de dag kunt komen.

Bekijk bericht

RegioAutoverhuur: Schoon op weg met Gerrit Jansen

U levert uw huurauto van RegioAutoverhuur in, en dan? Hoe netjes u ook bent omgegaan met de auto, wij maken hem altijd weer helemaal schoon. Zodat de volgende huurder een spic en span huurauto meekrijgt. Gerrit Jansen, al 35 jaar in dienst is bij DAGO Autogroep, weet er alles van. Hij zorgt ervoor dat u schoon op weg kunt met de auto’s van RegioAutoverhuur.

Bekijk bericht

Regelzucht in Nederland

Ik hoorde laatst op de radio een buitenlandse hoogleraar een verklaring geven waarom Nederlanders zo over het weer mopperen. Volgens hem had dat te maken met de dwangmatige behoefte om dingen aan regels te binden en zo overal controle over te hebben. Het weer laat zich echter niet vangen in regels en wetten, maar automobiliteit wel. Er blijven maar politici opstaan die steeds weer nieuwe regeltjes bedenken om het autogebruik in Nederland te beteugelen. Soms word ik daar wel een beetje opstandig van.

Bekijk bericht