Altijd op de hoogte bij RegioLease 11 nieuwe Caddy’s voor Verhoeven Vastgoedverbeteraars

11 nieuwe Caddy’s voor Verhoeven Vastgoedverbeteraars

Het zit ‘m in de korte lijnen, adequaat handelen en het persoonlijk contact

Eind mei leverde RegioLease 11 gloednieuwe Caddy’s af bij Verhoeven Vastgoedverbeteraars. Een derde vloot auto’s die geleverd zijn door RegioLease. Een bewuste keuze, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en regionaal partnerschap.

“Verhoeven Vastgoedverbeteraars ontstond ruim 170 jaar geleden”, vertelt operationeel directeur Eddy Ligtenbarg. “In 1846 startte de 30-jarige schildersgezel Albertus Verhoeven zijn eigen schildersbedrijf in de binnenstad van Arnhem. Door de jaren heen transformeerde het bedrijf van een lokale-, regionale speler tot een landelijk opererende, complete servicepartner en kwaliteitsgerichte specialist op het terrein van vastgoedonderhoud.”

Verhoeven Vastgoedverbeteraars heeft anno 2020 eigen schilders, glaszetters, restaurateurs, timmerlieden, stukadoors en houtrotdeskundigen in vaste dienst. “Dat maakt Verhoeven slagvaardig en efficiënt en draagt eraan bij dat we ook prima de rol van hoofdaannemer op ons kunnen nemen”, zegt Eddy. “Met meer dan 80 vakmensen in eigen huis zijn we in staat om onderhouds-, verbeterings- en verduurzamingsprojecten optimaal beheersbaar en op maat uit te voeren. Wij zien het als een uitdaging om projecten vooruitstrevend, doelgericht en efficiënt in stand te houden, te verbeteren en/of te verduurzamen.

Mensen maken het verschil

“Vastgoedonderhoud draait om klantgericht ontzorgen”, legt Eddy uit. “De opdrachtgever geeft aan welke resultaten hij verwacht; wij regisseren dit en nemen de verantwoordelijkheid voor de uitvoering. De rode draad door dit hele proces, van voorbereiding tot uitvoering, heet ‘waardebewustzijn’ en daarmee maken wij het verschil. Dat zit ‘m vooral in onze mensen, vastgoedonderhoud is mensenwerk. Wij leveren vakwerk, dit betekent dat onze vakmensen van huis uit meekrijgen wat van waarde is – en hoe je daar op de beste manier mee omgaat. Dat vertaalt zich in onze manier van werken, die zorgt voor tevreden opdrachtgevers”.

Verhoeven Vastgoedverbeteraars groeide uit tot een landelijke speler, maar doet nog steeds graag regionaal zaken. “We zijn al langer klant bij RegioLease, omdat zij, net als wij, korte lijnen hebben, adequaat handelen en een goede prijs-kwaliteit verhouding hebben”, aldus Eddy Ligtenbarg. “Zij begrijpen wat ons beweegt en denken actief mee over ons wagenpark. Het contact is altijd vlot en persoonlijk, ook daarin is RegioLease voor ons de beste optie.”

Al jaren de favoriete bedrijfswagen

De 11 Caddy’s die RegioLease leverde, zijn allen uitgerust met talrijke innovaties uit de personenwagens van Volkswagen. De motoren zijn schoner en zuiniger dan ooit tevoren. Het interieur en de assistentiesystemen zorgen voor nóg meer rijcomfort en voor nóg meer veiligheid. Al jaren behoort de Volkswagen Caddy tot de favoriete uitrusting van vakmensen en ondernemers.

Verhoeven Vastgoedverbeteraars; Leemansweg 97, 6827 BX Arnhem

T:  026 – 361 52 28 E:  arnhem@verhoeven-vv.nl W: www.verhoeven-vv.nl/


Terug naar nieuwsoverzicht