Altijd op de hoogte bij RegioLease LeasePassie, het laatste nieuws

RegioLease LeasePassie voorwoord

Door de gigantische groei van elektrische auto’s verwachten we deze zomer veel vraag naar vakantieauto’s. In het hoogseizoen, ergens in de rij staan om te kunnen laden zien veel mensen niet zitten. Maar hoe lossen we dat op?

Bekijk bericht

Waldo Consen: “BMW maakt (elektrisch) rijden geweldig”.

De BMW iX3 is een sportief vormgegeven SUV die voorzien is van de typische BMW-styling, met grote lichtmetalen velgen en de kenmerkende nierengrille. Lees hier de praktijktest door Waldo Consen van Heilbron Groep.

Bekijk bericht

Verlenging sponsorcontract met De Graafschap

RegioLease is goed zichtbaar op de LED-boarding tijdens de thuiswedstrijden van De Graafschap in Doetinchem. U heeft dat vast weleens gezien. Ook hebben wij een aantal stoelen in de Business Club van De Graafschap. RegioLease is, in partnership met Autobedrijf DAGO, al vele jaren sponsor van de Achterhoekse voetbalclub ‘De Graafschap’.

Bekijk bericht

RegioLease ‘Flexibel Leasen’

Ondernemers vragen steeds vaker om een andere aanpak van de mobiliteit; meer flexibiliteit, meer maatwerk oplossingen en met meer oog voor duurzaamheid. RegioLease geeft het antwoord met ‘Flexibel Leasen’.

Bekijk bericht

RegioAutoverhuur helpt u op weg

Heeft u als ondernemer te maken met een tijdelijke extra levering of een grote logistieke operatie waar veel vervoerscapaciteit bij nodig is? Door te huren bij RegioAutoverhuur, kunt u uw wagenpark flexibel aanpassen aan uw capaciteitsvraag.

Bekijk bericht

Deze modellen komen naar de showroom

Er komen in 2021 heel veel elektrisch aangedreven modellen op de markt, maar ook nog genoeg conventioneler aangedreven nieuwe auto’s. Leaseadviseur Mark Tiecken ‘spotte’ drie topmodellen.

Bekijk bericht

Reserveer nu een Audi e-tron GT productieplek

Vanaf nu heeft u de mogelijkheid om een productieplek te reserveren voor de Audi e-tron GT.

Bekijk bericht

Duurzame mobiliteit

Elektrisch rijden, zo weten we draagt bij aan een duurzamere wereld. Schoner, stiller en beter voor het milieu en je portemonnee.

Bekijk bericht

Wegens succes vernieuwd

Maak kennis met de nieuwe Volkswagen Caddy Cargo, Lexus UX 300e en BMW iX3

Bekijk bericht

Juist nu snel en voordelig een auto huren

RegioAutoverhuur is dé aanbieder van tijdelijke mobiliteit in de regio Achterhoek en verhuurt alleen kwalitatief hoogwaardige en jonge huurauto’s. Juist nu, in deze woelige COVID-19 tijden, is flexibel kunnen beschikken over mobiliteit, en tegen lage kosten, eens te meer belangrijk.

Bekijk bericht