Altijd op de hoogte bij RegioLease LeasePassie, het laatste nieuws

RegioLease voorwoord: natuurlijk wens ik u veel veilige kilometers!

Begin september werd door meer dan veertig organisaties het convenant ‘Veilig gebruik smartfuncties in het verkeer’ ondertekend. RegioLease onderschrijft graag dit convenant. Lees verder.

Bekijk bericht

Nieuwkomers LeasePassie

Onze leaseadviseur Mark Tiecken is weer op zoek gegaan naar interessante nieuwkomers voor de leasemarkt. Lang hoefde hij niet te zoeken en bleef redelijk dicht bij huis. Lees meer.

Bekijk bericht

“Deze Toyota C-HR glijdt over de Achterhoekse wegen!”

“De Toyota C-HR Hybrid is een betrouwbare auto met een uiterlijk waar je wel van moet gaan houden”, althans dat beweert RegioLease Wagenparkbeheerder Erik Damen. Lees verder.

Bekijk bericht

Privé gebruik auto houdt de rechter bezig

Zoals u wel bekend zal zijn, dient een lease-rijder een bepaald bedrag bij zijn of haar inkomen op te tellen wanneer hij of zij per jaar meer dan 500 kilometers privé rijdt. Dit blijft voor veel lease-rijders een doorn in het oog. >>> Lees hier meer over.

Bekijk bericht

“RegioLease denkt mee en komt met oplossingen”

Homeishome.nl is dé woonwebsite, met eigentijdse meubels en woningaccessoires. Mooi, betaalbaar en snel geleverd. Dat moet logistiek wel goed in elkaar steken. Lees meer.

Bekijk bericht

Prinsjesdag en de miljoenennota

Eéns per jaar maakt de koning gebruik van een andere ‘Auto van de Zaak’. De Gouden Koets staat in de garage dus werd de Glazen Koets van stal gehaald. Lees meer.

Bekijk bericht
jeroen-pluijm-lease-manager

RegioLease voorwoord: Het is zomer. Ga golfen!

Vanaf 1 juli 2017 krijgen wij voor het eerst te maken met het verstrijken van de 60-maandentermijn. Maar hoe zit dat nu met de 60-maandentermijn rondom de bijtelling als je al een lease-auto rijdt.

Bekijk bericht

“Door volledig elektrisch ben ik bewuster gaan rijden. Zo draag ik mijn steentje bij.”

Elektrisch (auto)rijden staat volop in de belangstelling. Logisch: het is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee! Je betaalt minder belasting en stroom is goedkoper dan gas, diesel of benzine. RegioLease heeft een aantal leaserijders in haar klantenbestand die volledig elektrisch rijden. Wij vroegen Herman van Velsen van BosBoon Expertise en Joanna Klaver van SIDN om hun eerste ervaringen met het volledig elektrisch autorijden en wat hun praktijkactieradius is.

Bekijk bericht

Hoe zit dat nu met de 60-maandentermijn rondom de bijtelling van mijn leaseauto?

Wij krijgen vanaf 1 juli 2017 voor het eerst te maken met het verstrijken van de 60-maandentermijn. Hoe moet u nu de bijtelling van uw auto bepalen?

Bekijk bericht

“Eén factuur voor meerdere auto’s is overzichtelijker en werkt eenvoudiger”

Begin juni leverde RegioLease twee gloednieuwe Volkswagen Caddy’s af bij SANOVO Technology Netherlands BV. De sleutels werden overhandigd aan Ilse Hendriks, belast met het wagenparkbeheer.

Bekijk bericht