Altijd op de hoogte bij RegioLease LeasePassie, het laatste nieuws

Voorwoord LeasePassie door Jeroen Pluijm

Sinds de versoepeling van de ‘intelligente lock down’ verplaatsen wij ons weer meer. Treinen rijden weer, er ontstaan weer files en het aantal tankbeurten bij de benzinepomp en laadpalen neemt weer toe. Maar onze mobiliteit is nog lang niet op het peil van vóór de uitbraak, begin maart.
De vraag is ‘wat zijn de blijvende effecten van het COVID-19 virus op onze mobiliteit?’ Ik zie drie trends.

Bekijk bericht

De Volkswagen ID.3: Nu te bestellen

Eindelijk een elektrische auto zonder de nadelen van een elektrische auto. Met het gebruiksgemak en comfort dat je van een Volkswagen gewend bent. En met een actieradius die je het vertrouwen geeft om ook voor elektrisch rijden te kiezen. Stap over. Stap in.

Bekijk bericht

Mark Tiecken: SEAT zet met deze Leon een grote stap voorwaarts

De nieuwe SEAT Leon: made in Barcelona, made with love, schrijft SEAT in haar brochure. Het is inmiddels de vierde generatie Leon. Born in the sun, een nieuw design, meer karakter en meer gemak. Wij vroegen Mark Tiecken deze nieuwe SEAT Leon eens pittig aan de tand te voelen

Bekijk bericht

11 nieuwe Caddy’s voor Verhoeven Vastgoedverbeteraars

Eind mei leverde RegioLease 11 gloednieuwe Caddy’s af bij Verhoeven Vastgoedverbeteraars. Een derde vloot auto’s die geleverd zijn door RegioLease. Een bewuste keuze, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en regionaal partnerschap

Bekijk bericht

Maatwerk oplossingen met oog voor duurzaamheid

Doordat wij begin maart in de ‘intelligente lockdown’ gingen is het denken over mobiliteit veranderd. Door urenlang in de file, de parkeerproblemen en een roep om duurzaamheid, is er meer behoefte aan flexibele mobiliteit.

Bekijk bericht

Lease a Bike: Je voelt je fitter, slimmer en bent duurzamer

Sinds de uitbraak van het coronavirus fietst 21% van de werknemers meer én vaker naar het werk. Dat blijkt uit een recent onderzoek van de ANWB. Maar liefst 27% van de respondenten geeft aan te verwachten dat zij ook na de crisis vaker de fiets of e-bike te willen pakken. Het voordeel voor de werkgever; fietsen houdt je werknemers energiek, fit en verlaagt het ziekteverzuim.

Bekijk bericht

Toename autoverhuur door Corona

Nu de coronamaatregelen zijn versoepeld en er meer gereisd mag worden ziet Ron Visser, accountmanager van RegioAutoverhuur, een toename in de verhuur van personenauto’s en bedrijfswagens.

Bekijk bericht

Ook RegioLease treft maatregelen in verband met coronavirus

Maatregelen RegioLease m.b.t. Coronavirus

Bekijk bericht

RegioLease Passie voorwoord maart 2020

Wij weten dat we met ons allen een grote klus te klaren hebben. We moeten terug naar het niveau van voor 1990. Het klimaatakkoord is hierover duidelijk; in 2050 moet de CO2 die we uitstoten met 95% zijn teruggebracht, terug naar het niveau van voor 1990.

Bekijk bericht

Ondernemer Jurgen Rutgers is een vlotte rijder

Jurgen Rutgers is directeur-eigenaar van de BeSite Group; BeSite, TripService en TripTicket, een drietal internetbedrijven die sinds 1999 werken aan onlineoplossingen voor haar klanten. BeSite Group is gevestigd in Aalten en werkt voor bedrijven en organisaties door heel Nederland en België. Jurgen rijdt zelf een Volkswagen Passat GTE en wilde wel eens weten hoe de Passat Elegance R hem bevalt.

Bekijk bericht