Altijd op de hoogte bij RegioLease LeasePassie, het laatste nieuws

Wanneer wordt een volledig elektrische auto Zakenauto van het jaar?

Met veel enthousiasme kan ik u weer mooi autonieuws melden. De verkoop van volledig elektrische auto’s zit flink in de lift. De Volkswagen e-Golf is daarbij de meest verkochte elektrische auto. En met deze e-Golf is het elektrisch autorijden betaalbaarder dan ooit. Meer weten?

Bekijk bericht

Heilbron – ‘Voor ons is het zakendoen een wisselwerking.’

Heilbron is sinds een aantal jaren klant bij RegioLease. Dit grote bedrijf is regelmatig in het nieuws door overnames en fusies. Wij gingen langs voor een gesprek met Frank Germans, vennoot bij Heilbron.

Bekijk bericht

Sportief en zakelijk tegelijk; de KIA Stinger!

Bouwen aan sterke merken, dát is wat ze bij I-Pulse het liefst doen. Met opdrachtgevers uit heel Nederland werken zij vanuit Doetinchem. Wij gaven Nino Uijting, de creatieve en commerciële geest bij I-Pulse, de KIA Stinger GT Line mee voor een testrit.

Bekijk bericht

Ongeluk in het buitenland? Lees hier wat u het best kunt doen.

De vakanties staan weer voor de deur. Ga je met de auto op vakantie, zorg er dan voor dat het Europees schadeformulier in je auto ligt. Annemiek van Eijsden, servicemedewerkster van RegioLease, geeft je een aantal waardevolle tips bij het gebruik ervan.

Bekijk bericht

Maakt u maximaal gebruik van het lagere bijtellingspercentage?

Met ingang van 1 januari 2017 is het algemene bijtellingspercentage voor het privégebruik auto van de zaak verlaagd van 25% naar 22%. Heeft u een leaseauto met een datum eerste toelating ná 1 juli 2012 en geniet u een bijtellingspercentage dat lager is dan het huidige algemene bijtellingspercentage van 22%, let dan op!

Bekijk bericht
elektrisch opladen

500 km snelladen in een kwartier

Elektrisch rijden wordt zo langzamerhand serieus interessant. In de autowereld worden flinke stappen gezet. De aanschafprijzen beginnen langzaam te dalen en het opladen gaat steeds sneller.

Bekijk bericht

Henk de Jong is óók gek op auto’s

Henk de Jong, de gepassioneerde coach van de Graafschap, kreeg van ons een testauto mee; de gloednieuwe ŠKODA KAROQ. Van Henk wilden wij wel eens weten wat hij van dit nieuwe model vindt.

Bekijk bericht
regio autoverhuur

Slechts 30 euro voor een heel weekend rijden

RegioAutoverhuur is aanbieder van tijdelijke mobiliteit in de regio Achterhoek. Met een vloot van meer dan 100 auto’s een grote, zo niet de grootste speler op het gebied van autoverhuur. Wij interviewden werkneemster Inge, die een ‘messcherpe’ aanbieding heeft.

Bekijk bericht

Veel primeurs tijdens Autosalon van Genève

Tijdens de Autosalon van Genève werden er tientallen nieuwe modellen getoond. Wij vroegen onze lease adviseur Mark Tiecken om drie modellen, allen primeurs, voor u uit te lichten.

Bekijk bericht
helmes wellink touw

Eén van de oudste bedrijven van Doetinchem

Helmes-Wellink is misschien minder bekend in Doetinchem, maar als producent van touw gerenommeerd over heel de wereld. De historie van deze onderneming start in 1868 en is daarmee één van de oudste bedrijven in Doetinchem.

Bekijk bericht