Brandstofpas

De mobiliteitspas

RegioLease biedt u de mobiliteitspas, een pas die u veel kosten bespaart! Brandstofkosten bedragen ongeveer 25% van uw totale autokosten. Samen met RegioLease kunt u hierop een besparing van maar liefst 10% realiseren. Daarnaast biedt de pas nog vele andere mogelijkheden. Het wordt steeds drukker op de weg en daardoor wordt het steeds moeilijker locaties met de auto te bereiken. Eigenlijk wilt u, afhankelijk van de drukte en uw bestemming, kunnen kiezen voor de auto, het openbaar vervoer, of een combinatie van beide. Maar dan moet dat natuurlijk makkelijk zelf te regelen zijn. Daar heeft RegioLease nu de oplossing voor!

Regel eenvoudig uw mobiliteit

RegioLease heeft de gecombineerde reispas ontwikkeld, waarmee u kunt tanken en gebruik kunt maken van verschillende vormen van openbaar vervoer. Met deze pas is reizen per trein, (trein)taxi en OV-fiets heel eenvoudig. Ook parkeren op de P+R terreinen bij stations behoort tot de mogelijkheden. Afhankelijk van de rechten die de pas heeft, boekt u eenvoudig uw reizen en is de pas het vervoersbewijs. Een helder reisadvies of boeken? Dat kan zowel online als telefonisch. Kosten voorschieten en declareren is niet meer nodig, want de rekening wordt verrekend met uw brandstofvoorschot via RegioLease. Zo eenvoudig is het!

Bespaar nog meer met de Tankgedragmonitor

De Tankgedragmonitor is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van brandstofmanagement, met de Tankgedragmonitor kunt u namelijk nog meer geld besparen dan voorheen.
In één oogopslag uw wagenpark en besparingsmogelijkheden inzichtelijk? Met de Tankgedragmonitor van RegioLease is het allemaal mogelijk. Met het dashboard van de Tankgedragmonitor bieden wij inzicht in het tankgedrag van uw berijders. Daarmee kunt u alert reageren en veel kosten besparen.

Transparantie

Op verschillende organisatieniveaus, aangepast aan het besturingsmodel van uw organisatie, krijgt u een beeld van het tankgedrag van uw berijders.
Met heldere meters en rapportcijfers op kritische succesfactoren krijgt u een overzichtelijke grafische weergave van het tankgedrag en de daaruit voortvloeiende mogelijke besparingsindicatie. Uw afdelingen worden met elkaar vergeleken in een benchmarkoverzicht, en met drie klikken heeft u inzicht in het tankgedrag van individuele kentekens en berijders. U kunt de ontwikkeling van de kritische succesfactoren volgen op elk organisatieniveau aan de hand van trendiconen en trendanalyse.
De besparingsindicatie op jaarbasis wordt berekend op basis van uw eigen instellingen.

Kostenbesparing

Met de Tankgedragmonitor krijgt u op een eenvoudige manier inzicht in het tankgedrag van uw berijders en de kostenconsequenties. Op een gemakkelijke manier houdt u dus de vinger aan de pols en daarmee heeft u de mogelijkheid om kosten te besparen. Al met al biedt deze tankpas u vele voordelen. U betaald een maandelijks bedrag als voorschot. Dit bedrag is afgestemd op uw jaarkilometrage en het brandstofverbruik van uw auto. Per kwartaal wordt uw werkelijke gebruik verrekend met de reeds betaalde voorschotten.

Brandstofdeclaratie

Als u heeft moeten tanken zonder dat u gebruik heeft kunnen maken van uw brandstofpas, kunt u deze kosten declareren. Vul het brandstofdeclaratie formulier volledig in en stuur deze naar RegioLease.

Verlies of diefstal tankpas

Meld verlies of diefstal van uw tankpas onmiddellijk telefonisch aan RegioLease via ons algemene telefoonnummer: 0314-376333. Wij laten de pas dan direct blokkeren, zodat er geen misbruik van gemaakt kan worden. Tevens vragen we dan voor u een nieuwe pas aan.